Lityum iyon pil grubu çalışmıyor ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 1N4008
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1N4008

Üye
s.a resimdeki sıfır sıfır orion 2000 mah piller ile 12 volt batarya grubu yaptım 3S40 amper bsm kartı kaydum ama sorun şu ki bms devresinin + - kutbu 8.6 volt gösteriyor şarja takıyor 12.6 volt gösteryor şarjda iken küçük 12 v ampul yakıyor ama şarjdan çekince küçük ampülü yakmıyor. başka bir platforumda brisi B- ve P- kutbunu tel ile kısa devre et kartı resetle düzelir dedi yaptım gene düzemedi ne yapmak lazı ???

20260319_180631.webp

s.a resimdeki sıfır sıfır orion 2000 mah piller ile 12 volt batarya grubu yaptım 3S40 amper bsm kartı kaydum ama sorun şu ki bms devresinin + - kutbu 8.6 volt gösteriyor şarja takıyor 12.6 volt gösteryor şarjda iken küçük 12 v ampul yakıyor ama şarjdan çekince küçük ampülü yakmıyor. başka bir platforumda brisi B- ve P- kutbunu tel ile kısa devre et kartı resetle düzelir dedi yaptım gene düzemedi ne yapmak lazı ???

Ekli dosyayı görüntüle 121404
ortada ki pilin yönü ne tarafa bakıyor?

güzel insan, ardiye döktüm senin için, 60A olanları buldum onlar farklı, sonra 40A olanları buldum aynısıymış. ben 3S x 6P akü yaptım hatta üzerine on-of anahtar ve volt gösterge taktım. sorunsuz çalışıyor bende. nereleri ölçeceğiz bilemedim.

sonuç olarak nasıl yapacaz şimdi ??? başına gelen yok mu ???

bir iki tane düşük amperi kartım enerji vermeyi kesmişti. çıkış uçlarından az yüksek voltaj vermiştim düzelmişti. (şarj-çıkış aynı) yüksek dediğim +1 volt filan, bir dene istersen.

bir iki tane düşük amperi kartım enerji vermeyi kesmişti. çıkış uçlarından az yüksek voltaj vermiştim düzelmişti. (şarj-çıkış aynı) yüksek dediğim +1 volt filan, bir dene istersen.
12.6 volt ile şarj ediyorum 13 volt vereyim mi ??

Şarja bağlı iken güç kaynağından çekilen amperi ölç.
Dolduysa amperin sıfıra yaklaşması lazım.
Tam şarj olmamıştır.
amperi ölçmedim ama şarjda iken 12.6 volt ölçtüm bataryada sanki ful gibi şarjtan çekince 8.6 volta dşüyor.

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri