Lityum iyon pil grubu çalışmıyor ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 1N4008
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
estağfrullah...
dün aldığım firmaya yazdım biz bu karttan ayda 500 - 600 adet satıyoruz olumsuz bir dönüş olmadı diyor montaj hatası diyor yok işte eksi kutuptan montaja başlayacakmışız sonrada kart kilidini açıyormuş bilmem ne kimse ayranım ekşi demiyor
kusuruma bakma ben biraz geri kafalı olabilirim. montajı yaparken ilk önce uzay kasa tabiriyle, bağlantı yaparım ölçümler doğru ise, asıl montajı yaparım. montaj planı da her zaman gözümün önündedir. malum kafa gidip geliyor. kafamdaki gözlüğü unutuyorum, elimdeki sigarayı. yani duble emekli olmam bundan gerekti.

kusuruma bakma ben biraz geri kafalı olabilirim. montajı yaparken ilk önce uzay kasa tabiriyle, bağlantı yaparım ölçümler doğru ise, asıl montajı yaparım. montaj planı da her zaman gözümün önündedir. malum kafa gidip geliyor. kafamdaki gözlüğü unutuyorum, elimdeki sigarayı. yani duble emekli olmam bundan gerekti.
estağfrullah canın sağolsun insan halidir olur...

facede bununla ilgili pil batarya grupları var orada sordum bu konuyu birçoğu yeşil bms larin sıkıtılı olduğunu yazdı. mor ve beyaz bms kartlarını tavsiye ettiler ve ayrıca eksi kutuptan montaja başlayın dediler . elimde 1 adet mor bms var ilk fırsatta bağlantısını yapacam bakalım.

Ekli dosyalar

• 3S -MOR BMS.webp
    3S -MOR BMS.webp
    53.5 KB · Görüntüleme: 5

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular