LG XGT Panel Download Sorunu ?...

olcayto10

Üye
Katılım
2 Mar 2008
Mesajlar
69
Puanları
1
Xp Builder V12.0 Panel programı ile hazırladığım programı. USB içerisine download ediyorum. Fakat USB'den XGT panele download yaparken bir sorun çıkıyor ve yükleme gerçekleşmiyor... Bu neden kaynaklanıyor olabilir.

Kullandığım panel XP30 BTE-DC. Kullandığım PLC LG MASTER K120..

Acaba ilk başta Ekran ve PLC seçimini yaparken mi bir hata yapıyorum..

Yardımcı olursanız sevinirim...


Teşekkürler...
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Sorununuzu biraz daha açıklarsanız yardımcı olmaya çalışabilirim. Tam olarak ne hata veriyor son olarak ekranda gördüğünüz hata yazısı nedir?

*Ekranın versiyonuyla , sizin software versiyonunuz arasında fark olabilir ekranınızdaki versiyon eski ise ,ekrana yeni versiyon yükleyin.


*USB ye programı yüklerken , "comminication>send>save to removable device>" yapıp ardından usb içindeki "xp_project" klasorunun içine gönderdiğinizden emin olun.

*Oluşturduğunuz programın büyüklüğü ekran için fazla olabilir , bu da muhtemelen eğer programı oluştururken birden fazla jpg. resmi vs. kapasitesi yüksek olan öğeler yerleştirip daha sonra bunları sildiyseniz , software bunları genede hafızada saklar, bunları kontrol edip eğer bi fazlalık var ise , bunları azaltın.
Kapasitenin fazla olup olmadığını anlamak istiyorsanız "Comminication>xgt panel information" yaparsanız ,kapasitenin ne kadar kullanıldığını görürsünüz.

Şimdilik aklıma gelen bunlar .Kolay gelsin.




Eğer bu işlemleri doğru yaptığınızdan eminseniz , ekrandaki seçenekleri doğru yaptığınızdan emin olun.
 
Öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ekranın versiyonu eski ise şayet, yeni versiyonu update nasıl edeceğim. Bunu biraz açıklarsanız teşekkür ederim...
 
Şu anda hatırladığım kadarıyla tarif etmeye çalışayım.

İlk önce ekrana kabloyla bağlanın.Ekranın açılış menusunde xgt panel upgrate yazması lazım buraya tıklayın.ardından xp-builderin comminication bölümünde xgt panel upgrate yazan yere tıklayın çıkan sayfadan bağlantınızı ayarlayın ve okleyin .ekran kendini upgrate edecektir.

kolay gelsin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,759
Kullanıcılar
449,976
Son üye
ARALSAN

Yeni konular

Geri
Üst