LG Smart TV televizyonuma android uygulaması yüklemem mümkün mü?

Katılım
16 Haz 2020
Mesajlar
42
Puanları
1
Yaş
37
Herkese merhabalar,

8 yıl önce aldığım LG Smart televizyonuma sadece LG marketten uygulama indirebiliyorum. Özellikle android'den indirmek istediğim bir uygulama var.

Televizyonuma android uygulaması indirip-kurabilir miyim? (xiaomi mi stick ile olabileceğini biliyorum. bunun dışında bir çözüm arıyorum.)

Şimdiden teşekkür ederim.
 
Telezyonun işletim sistemi android değilse olmaz. Televizyon modelini internetten arayarak işletim sistemini bulabilirsin
 
Benzer bir konudan bende muzdaribim. Bende LG 42LM640S model tv var.

Bu tv yi bayinin önüne gidip benzin döküp yakacak duruma geldim.

Bu tv ye Linux yuklemenin yada android yuklemenin bir yolu vardır ama bilgiye erisemedim.

https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/lg-42lm640s-model-lcd-tv-yazilim-hack.124370/
Tv nin üreticisi eğer bir rom üretmediyse başka bir işletim sistemi yüklemek mümkün değil. Yani birilerinin ciddi mühendislik saati harcayıp tv nin donanımına göre (işlemci vs.) sıfırdan linux distrosunu oluşturması gerek ve bunu kimse yapmaz. Ben o yüzden akıllı olmayan tv alıp mibox bağladım. İşimi şansa bırakmadım :)
 
Telezyonun işletim sistemi android değilse olmaz. Televizyon modelini internetten arayarak işletim sistemini bulabilirsin
Televizyonum eski, bu yüzden uygun olmayabilir. Bir ihtimal varsa şansımı denemek isterim. İnternet de aşağıdaki gibi bir örneğe denk geldim. Konumuza yakın olduğunu düşünüyorum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

 

Forum istatistikleri

Konular
128,132
Mesajlar
915,298
Kullanıcılar
449,847
Son üye
AhmetK06

Yeni konular

Geri
Üst