Legrand Algılama Rolesi

kkkmert

Üye
Katılım
4 Eki 2009
Mesajlar
231
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar bizim iş yerinde Legrand Algılam rolesi kullanılmış durumda TMŞ yi kontrol etmek için ve ayarların nasıl olması gerektiğni bilmiyoruz elimizdeki kaynakta ingilizce bu Algılama Rolesinin nasıl çalışacagı hakkında bilgisi olan var mı acaba resmini ekliyorum çentiklerin konumu nasıl olması gerekir sürekli TMS düşürüp duruyor .Bu resim iş yerindeki değil bu gün gidip ankara ulusta satıcılara görüştüm kimse bilmiyor.Fazla lullanılan birşey değil panaocuya ostime gitmen gerek dedi zamanımda yoktu gidemedim.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşların mesajlarını bekliyorum iyi akşamlar herkese.
 
Algılama Rölesi Diye bir ürün ilk defa duyuyorum. Merak ettim. Kardeş Bunun Ürün kodu falan yokmu yazda netten datashetine falan bakıp araştıralım..
 
bu ürün her elektrikçide yok fazla kullanılan bir şeyde değil kaçak akım korum rolesi var ya 30ma veya 300ma diye işte bu büyük tmş leri 300A VEYA 630A civarı kontol etmek için dizayn edilmiş bir algıla rolesi 4 parçadan oluşuyor.Algılama rolesi akım bobini açtırma bobini felen işte ama önemlisi bunu uygun şekilde ayarlamak yok sa tmş sürekli düşer.
 
Bu bildiğimiz troildal akım trafolu kaçak akım rölesi. Üç faz+nötr kablosu akım trafosundan geçirilir. Akım trafosunun k-l uçları röleye bağlanır. TMŞ içine konulan açtırma bobini de röleye bağlanır. röle üzerinden kaç mA de ne kadar süüre sonunda açacağı ayarlanır.
Ürünün tam adını (kodunu) verebilirseniz istediğiniz ayarları yaptırabiliriz.
 
bende tam yeni konu açacaktım denk geldi....sıemens toroid rölenin hangi uçlarına acil stop bağlayabiliriz c1 c2 uçlarınamı yoksa akım trafosunun z1 z2 veya z3 a1 uçlarına mı?birde şemada röle ac girişine tmş nin girişinden faz vermiş başka yerden versek olmaz mı...teşekkürler..
 
Üzerindeki potlardan akım ve zaman ayarları yapabiliyorsunuz.Bu potları yükseltmeyi deneyin sistem içersinde kaçak akım olabilir. İlgili rölenin enversör olarak bir açık bir kapalı kontağı bulunuyor.Kontağın yerini değiştirip bir deneyin açık kontağa bağlıysa kapalı kontağa almayı deneyin. Konuyla ilgili olarak Legrand firmasıyla görüşebilirsiniz.
 
toprakla notr arasını olçün
actırma bobınıne gıden kablo dogru cıkısa baglımı emın olun
 
ölçerek tek tek bulabilirsiniz ama uzun sürer ürünün tam kodu olsa bakardık
 

Forum istatistikleri

Konular
128,252
Mesajlar
916,209
Kullanıcılar
450,067
Son üye
ERENLER04

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst