Led TV satın alma tavsiye

hearthief

Paylaşımcı üye
Katılım
1 Mar 2017
Mesajlar
1,222
Puanları
106
Arkadaşlar yeni tv almayı düşünüyoruz, kullanan yada arızalarını bilenlerin tavsiyelerine ihtiyacım var..

teknosaya bakmışlar 50inç ve fiyat olarak üç model olabilir demişler, kesin değil tabi onlar değil bu model çok iyi diyen varsa olabilir..

markaları değişik ama özellikleri yakın görünüyor, internet bağlantı özelliği önemli bizim için fakat bu tv lerin sistemi hepsi değişikmiş, biri android biri web OS diğeri başka bir şeymiş aralarında ne fark var bilmiyorum..

birinde kumanda arkasında klavyesi var, birinin ekran yanlarında ışıkları var, birinin sesli komut algılaması varmış kafamız çok karıştı.. kullanışlı, uzun ömürlü kesin bunu almalısın bir tavsiyeniz var mı..

Samsung 50RU7400 4K UHD TV

Philips 50PUS7303/12 50"

LG 50UM7450PLA 50"
 
Son düzenleme:
ne kadar az özellik o kadar uzun ömür,millet çatır çatır led tv alıken ben gittim salak gibi aynı özellikler sahip 52 inç plazma aldım, işin kötüsü(7yıl geçti) hepsi tvyi yenilerken ben halen kullanıyorum. bu benim naçizane fikrim. hangisini istersen onu al sonuçta bir şekilde bozulacak, ama en çok yaptığı arıza ledlerin yanması yada ömrünü tüketmesi10-20 dolar gibi rakamla ledleri değiştiriyorsun sorun çözülüyor.(kız kardeşim 2 defa yeni tv aldı, hd kullandığın sürece ledler ölmeye mahkum)
 
kanal geçiş süresi kısa olanlardan alın.
tv yi bilgisayara telefona kablosuz bağlanabilenlerden alın eğer ihtiyacınız varsa.
 
bu led arızaları konusunda haklısınız ama led değişimi ile hallolsa bile bir tv nin tamir görmesi bile insanı soğutabilir, tüm tv markaları için bu led bozulma arızası aynı sıklıkla mı görülür acaba, misal tv modelinde arkasında iyi bir sogutma olsa ledler için bu arızalar geçiktirilemez miydi..
 
LG bozulmaz diye bir şey yokelektronik biraz da şans işi brnim tv samsung ama kimse alın demem, herkesin bütçesi ve zevki farklı, ustalar derki LG benim hurda emekli olursa bende LG ye geçerim bu benim görüşüm, ama en güzel arıza led arızası değiştir düzelsin, anakart arızası daha kötü bence vestel ve yan sanayisi olan markalarda özellikle. servis direkt kullanıcı hatası diyor....
 
vestel gibi markalar ek ücret karşılığı garanti süresi uzatıyor bildiğim kadarıyla, ama sizden anladığım vestel tv anakart arızasında garanti olsa bile garanti dışı diyip işin içinden çıkabilirler mi yani, yanlış mı anladım, türk markası olduğu için böyle yapmaları mantıklı değil..
 
vestel gibi markalar ek ücret karşılığı garanti süresi uzatıyor bildiğim kadarıyla, ama sizden anladığım vestel tv arızasında garanti olsa bile garanti dışı diyip işin içinden çıkabilirler mi yani, yanlış mı anladım, türk markası olduğu için böyle yapmaları mantıklı değil..
ustam be LG servisi canciğer arkadaşım, aman aman sakın vestel alma diyor, LG için de aman aman demiyor, hepsi kötü ama kötünün en iyisi diyor. ben kart tamircisiyim genel arıza beslemede ise hallederimde anakart arızasında hiç kimse suçu üzerine almıyor yada buradakilerin işine öyle geliyor. evlatlık bir kızım var vestel klima aldı arıza yaptı o kadar adam koydu araya zorla garantiye soktular. tamam vestel yerli kabul edeyim diyorum ama servis hizmeti çok kötü, elin gavuru benim liebherr buzdolabımı avusturya'daki merkeze yazınca değiştirdi. benim manisa'daki üreticim bana yeterli ilgiyi gösterse bende vestel diye bağırırdım, yerli malı TÜRK'ün malı derdim ama bana bile kelek yaptıktan sonra neden vestel diyeyim ve en kötüsü ne biliyormusun ustam bu güne kadar hiç bir servis bana bu arıza fabrika hatası demedi.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,967
Mesajlar
913,970
Kullanıcılar
449,613
Son üye
Liderpano

Yeni konular

Geri
Üst