LED lamba sorunu

Nls

Üye
Katılım
2 Ara 2018
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
32
İyi günler herkese.
Benim bir LED lambam var sorunsuz çalışıyor du taki evimizdeki yangın sinyali kendi kendine çalıştığı için kapatmak için onu sokene kadar bu olaydan sonra lamba belirli bir süre çalıştıktan sonra ışık girip gelmeye başladı. Bunun için çıkarıp bakıldı ama yine olmadı,sizce bu sorun nasıl çözülür? Lamba alinali daha 1 sene oldu.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Bir çok nedeni olabilir bu durumun. dedektör ve led aynı hat üzerinden mi besleniyordu? led yanmış olabilir, hatta kısa devre de oalbilir. Multimetreniz varsa kısa devre kontrolü yapın. Yoksa ledin beslenme voltajını öğrenip ona göre başka yerde deneyin. Hattaki kablo da zarar görmüş olabilir. Daha detaylı anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırım. ürünü vesaire
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst