Kuru ve Sulu Aküler İçin Şarj Aleti Tavsiyesi

hektor484

Üye
Katılım
7 Eki 2013
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
38
Merhabalar,


Başlıkta da bahsettiğim gibi Elektrikli tekne motorlarının motoruyla yapacağım bir cihaz için 12 voltluk 10-20 -60 amperlik aküleri doldurmayı düşünüyorum.

Tavsiye edebileceğiniz güzel bir şarj aleti var mı?

mesela şu linkte bahsedilen cihaz 3,5 A diyor.bununla 20 Amperlik bir akü ortalama kaç saatte şarj olur?Ve aküyü bozma,ömrünü kısaltma vs sorunları oluşturur mu?

Einhell Bt-Bc 5 Akü Şarj Ünitesi - Yapı Market / Hırdavat - Hepsiburada.com

sizinde bildiğiniz,tavsiye edebileceğiniz ürünler varsa link verebilirseniz sevinirim.Bu arada araba akülerinide şarj edebiliyorsa tercihim olur.Bir taşla kuş katliamı yapmayı severim :) ara ara kulanacam .aşırı profesyonel birşey olmasına gerek yok.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Saygı ve Sevgilerimle...
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
çıkışı tek sargı 12Volt olan 90Watt veya 120 watt trafo al. Bir tane köprü diyod al. Bir de 2200mf 25v kondansatör al.

Trafonun sargıları kolay sökülebilecek gibi olsun. Sargıyı Sökebileceğin ucu bulup kes ve önce 1 metre sök mesela. Köprü diyot ve kondanstörü bu şekilde trafoya bağla ve gerilimi ölç. 13.8 volt değilse biraz daha sök sargıları. 13.8 i bulana kadar devam et. Bulduğunda teli ordan kes ve yerine lehimle. Artık sürekli aküye bağlayıp şarj edebilirsin. Kuru sulu araba, hepsini de şarj eder. En pratik ve dertsiz çözüm bu.
 
Arkadaşlar bende bu akü şarj cihazını kullanıyorum, dijital ekranlı, çokta memnunum, tavsiye ederim, linkini vereyim, detaylı anlatım ve inceleme videoda mevcut,
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,655
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst