Kumandalı Ev Tipi Panjur Arızası

Cagri123

Üye
Katılım
14 Nis 2017
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
30
Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar, evimin salon kısmında bulunan kendinden alıcılı mosel marka motorlu panjurumdan sürekli biiiiippp diye bir ses geliyor ve panjur açılıp kapanmıyor. Sigortadan elektriği kestiğimde ses kesiliyor açtığımda durmadan ses devam ediyor internetten sıfır fiyatlarınada baktık baya pahalı Bin lira civarı ben motorunun arızalı olduğunu düşünmüyorum üzerinde bir adet alıcı var sizce arızasının sebebi nedir?
 
hocam baktım ama ondan dolayı malesef değil teşekkür ederim
 
Eliniz yatkinsa sökün parçalayın. Yoksa bin tane sebep söyleyebiliriz burdan. Şıkları azaltın yardımcı olalım. Motoru Manuel deneyin bence bi. Motorda kömür bitmiş olabilir. Kart varsa ki var gibi kart arızalı olabilir. Kumanda bozuk olabilir.
 
Şuan elimde ayarlı güç kaynağı yok ilk fırsatta almam lazım motora direk motorun çalıştığı güçte direk enerji vermem lazım aslında dediğiniz gibi bide öyle denemem gerekiyor şuanlık panjur kapalı duruyor acelesi yok diye kaldırdım muhtemelen motorun yenisini alıcam diğerinide tamir edebilirsem satarım diye düşünüyorum. Teşekkür ederim 🙋🏻‍♂️
 

Forum istatistikleri

Konular
127,962
Mesajlar
913,925
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst