Kompanzasyon Fiyat Teklifi İstiyorum

g_gokcu

Üye
Katılım
29 Eki 2009
Mesajlar
2
Puanları
1
KOMPANZASYON FİYAT TEKLİFİ İSTİYORUM. İŞYERİ İSTABUL KADIKÖY DE

1 Adet 1 Kwar Kondansatör
1 Adet 1,5 Kwar Kondansatör
3 Adet 2,5 Kwar Kondansatör
3 Adet 50/5 akım trafosu
1 Adet 3*40 A. Otomat
20 Adet 16 A. W-Otomat
3 Adet Sinyal Lambası
1 Adet 12 Kdm. Entes Röle
1 Boy Trifaze Bara
1 Adet Sayac ve Komp. Pano
5 Adet 3TF41 (11) Kontaktör
1 Adet İşçilik,Montaj
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Eğer aynı işi görecekse daha ekonomik olması açısından manual kompanzasyonu tercih ederim. Manual kompanzasyonun diğerine göre avantajları ve dezavantajları konusunda beni bilgilendirirseniz sevinirim
 
" manuel kompanzasyon " diye bir kompanzasyon çeşidi yoktur.
 
münferit kompanzasyon diyelim o zaman arkadaşlar
 
Sn.g_gokcu,burada istediğiniz teklif kompanzasyon teklifi olmuş olmuyor.Ancak birilerinin tasarladığı ,kompanzasyon panosu için malzeme teklifi olabilir.Bu malzemeyi marka tercihine göre 500 ile 1000 TL arası bir bedelle temin edebilirsiniz.Bunların bağlantısınıda anlıyorsanız kendiniz yaparsınız bedavaya gelir.Yada yapabilen birini bulur,eh artık kaça bağlarsanız.
Biliyormusunuz, projesiz olarak yapılan, yurdumun işlerinde ben asla, tekliflerimde malzeme listesi vermem.Sorarlar falan firma filan marka kontaktör kullanacakmış vs.siz ne kullanacaksınız?Ben ne kullanacak olursam olayım müşteri için netice önemli olmalıdır.Müşterime tatmin edici,makul ve mantıklı bir süre malzeme ve reaktif bedel ödememe garantisi veririm.Kompanzasyon panosunun içinede ister çalar saat koyarım ister kamyon lastiği kime ne,tabii ki çin malı ve kalitesiz malzeme kullanmama garantiside veririm.
Bence siz bırakın bu küçük hesapları,Neticeye odaklı bir iş yaptırın.Yaptırdığınız kişi nasıl istiyorsa öyle yapsın.''Bir pişirimlik tarhananız varsa erbabına pişittirin''ata sözümüzü hatırlatırım.
 
malzemeleri markalarına göre ilgili sitelerinden bakıp fiyatlarını öğrenebilirsin.üzerine %25 civarı kar payı eklersin.işçiliğide saat hesabı bakarsın artık;)ama arkadaşın dediği gibi 500-100 tl arası olcağını sanmıyorum.yani benim hatırladığım kadarıyla, geçen sene sadece 12cs ler 600-700 tl civarı bişeydi.
 
Arkadaşım kompanzasyon panosunu kuracağın yerde kullanılan güç düşükse bu kadar tefaruatlı bi panoya gerek yok bi kondanstör 5kvar lık, sigorta ve kontaktör işini görür.

Eğer aynı işi görecekse daha ekonomik olması açısından manual kompanzasyonu tercih ederim. Manual kompanzasyonun diğerine göre avantajları ve dezavantajları konusunda beni bilgilendirirseniz sevinirim

Cvp: Kardeşim kullandığın kumanda devresine bağladın mı sistemde ki yükle veya yüklerle devreye girip çıkarsa herhangi bi problem olmaz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
kondanstorlerı bende kondas kullan entes ınde 3 fazlı bır röle kullan 3 adet 6A sıgrta kullan role ıcın
 
Merhaba, ben 10kVAr lık bir kompanzasyonluk proje görmemiştim daha önce. 300 kVAr ile 2000 kVAr arasında oluyor genelde işler. Sanırım daha ucuz yollu çözmeniz mantıklı gibi. Bunu da her eleman için ayrı kompanzasyonla yapabilirsiniz diye biliyorum. İşletme bakımında çalışan arkadaşlar daha iyi biliyorlardır bu konuyu.

Herkese kolay gelsin.
 
ben siteyi okudukça ne kadar hobi olarak ve hayali şeyler okkuyorum yavu bu sitenin yöneticisine rica ediyorum tutarsız ve toto olarak yazılan yazıları lütfen engelleyin.örneğin fiyat isteyen arkadaş kesinlikle elektrikle alakası yok.bir iş yeri sahibi meslektaşımızın birini uğraştırmış liste yaptırmış burda açık artırmaya sunuyor.sinekten yağ çıkacak
 

Forum istatistikleri

Konular
128,279
Mesajlar
916,398
Kullanıcılar
450,104
Son üye
MUGEN SARS

Yeni konular

Geri
Üst