Kombi / ECA Confeo Digital / Oda Termostatı

Sorununuzu halletmiş olmanıza sevindim. İşin servis boyutunu düşündüğümüzde elemanıydı malzemesiydi dükkan kirasıydı mazot masraflarıydı derken ayakta kalabilmek adına bu rakamları duyuyoruz. Herkes hakettiği kadarını evine götürmeli ve bilmeyene inanın toplama işlemi zordur. Bi noktadan sonra basit iş zor iş diye ayrılmıyor o servis bi yere gidip zaman ayırıp elemanını o noktaya bağlıyorsa sabit taban fiyatı talep ediyor. Ya yapacaksın yada servis bedelini ödeyeceksin bu böyle yani.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Servisle aramda 300 metre yok inanın. Sadece zaman ayırma mefruhuna ödeme yapılacak, malzeme de kullanılmakayacak.

Bu gün davlumbaz yeri yaptırmak için usta çağırdım. 150TL istedi. Hakkıdır. 2 kişiler. Adamlar 5km öteden kamyonetle geldi, malzeme harcadı, zaman harcadı. Helali hoş olsun, bereketini görsün.

Herkes hakkı olanı almalı. Dinimiz dahi ticarette %100 kârdan fazlası haramdır denir.

Tekrar tekrar teşekkürler.
 
50 numaralı bağlantıda oda termostat bağlantısı diğeriyle farkı nedir acaba biri 24 volt diğeri 220 volt beslemeli
 
Köprü vardır o araya gir
Opentherm modülasyon kombi için.digeri klasik termostat sadece aç Kapa diğeri dimmer mantığı....
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
En sağdaki klemenste köprü yapılmış kısım termostat bağlantı kısmı.Köprüyü çıkarıp kabloyu bağladıktan sonra oda termostatının com ve nc yazan bölümüne bağlıyorsunuz.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,881
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst