Knx

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hilmiflz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hilmiflz

Üye
bir evde her lambadan 3x1,5 panoya çekilmiş ve anahtara bus kablosu gelmiş ve buradanda bir diğer anahtarlara girdi çıktı yöntemiyle uygulanmış...peki her hangi bir yerden anahtara basıldığında bütün aydınlatma yanmazmı mesela mutfak anahtarı mutfak lambasını nasıl devreye alıyor ve 3x1,5 kablodan başka bir kablo çekiliyormu aydınlatma için panodan

bir evde her lambadan 3x1,5 panoya çekilmiş ve anahtara bus kablosu gelmiş ve buradanda bir diğer anahtarlara girdi çıktı yöntemiyle uygulanmış...peki her hangi bir yerden anahtara basıldığında bütün aydınlatma yanmazmı mesela mutfak anahtarı mutfak lambasını nasıl devreye alıyor ve 3x1,5 kablodan başka bir kablo çekiliyormu aydınlatma için panodan
Bus kablosu çekilmeli, hangi alıcının aktif olacağı programlama ile belirleniyor.
https://aetotomasyon.com/konnex-knx...masyon sistemine uyumlu hale getirebilirsiniz.

bir pc gerekiyor öylemi , programlama yapılacaksa

size çok teşekkür ediyorum ben afrikadayım bu sistemi yapmış biri fakat knx modülleri bağlanamış bu aktiatör deniliyor sanırım...bunların girişleri olmamış..ve asıl sorun burada bu dediğiniz sistem ilk defa yapılıyor..bende bu program işinden anlamam karşıdan net vasıtasıyla program lama yapılırmı ?

size çok teşekkür ediyorum ben afrikadayım bu sistemi yapmış biri fakat knx modülleri bağlanamış bu aktiatör deniliyor sanırım...bunların girişleri olmamış..ve asıl sorun burada bu dediğiniz sistem ilk defa yapılıyor..bende bu program işinden anlamam karşıdan net vasıtasıyla program lama yapılırmı ?
Yapilabilir. Fakat asil soru şu; sistem devreye alinmamismi? Yani calismiyormu? Siz ekleme mi yapmak istiyorsunuz ?

Anahtarlar ve actuatorlerin markasi nedir ?

Sordugunuz soruya gelince. Ben kendi evim icin yapmistim. cikis kapisinin yaninda anahtar var. Anahtar giris holunu yakiyor normalde. Ama ust butona uzun basinca evin tum lambalari sonuyor. ( evde acik isik kalmasin diye cikarken tekrar geri donmemek icin) alt butona da uzun basinca senaryo modulunu calistirip, gece boyunca evde biri varmis gibi lambalar yanip sönüyordu.

italyadan almış sahibi malzemeyi ve henüz gelmemiş ..bana dediği knx olacak dedi..bekliyoruz markadı nedir bilmiyorum

sistemi burada asla devreye alamazlar fazla bilgileri yok bu elektrik işinde...normal tesisatı dahi yapmıyorlar

Urunler
italyadan almış sahibi malzemeyi ve henüz gelmemiş ..bana dediği knx olacak dedi..bekliyoruz markadı nedir bilmiyorum
Urunler gelince paylasirsaniz elimizden geleni yapalim.
Belkide programli gelir.

çok teşekkür ederim sağolun ALLAH RAZI OLSUN..malzemeler gelince size bildireceğim.fotolarınıda yollarım olmazsa

Knx İp router, veya knx ip interface gerekir. Güvenli bağlantı için VPN üzerinden bağlanması uygun olabilir. Pc'de ETS yuklenmis olmalıdır... Yine de ilk kurulum, fiziksel atamaların yerinde yapilmasi uygun olur.

Forum istatistikleri

Konular
133,388
Kullanıcılar
459,260
Son üye
cumhur003

Yeni konular

Geri