Knx

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hilmiflz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Knx İp router, veya knx ip interface gerekir. Güvenli bağlantı için VPN üzerinden bağlanması uygun olabilir. Pc'de ETS yuklenmis olmalıdır... Yine de ilk kurulum, fiziksel atamaların yerinde yapilmasi uygun olur.
Erhan bey..size wasshap tan malzeme listesini gönder mek isterim beni ekleyin lütfen +224629947159

+224629947159 wasshap numaram size alınan malzeme listesini göndermek isterim

Urunler

Urunler gelince paylasirsaniz elimizden geleni yapalim.
Belkide programli gelir.
ürünler legrant fakat burası 4 katlı ve 2 ayrı pano odası olup yaklaşık her panoda 45 aydınlatma linyesi var kısacası bir oda örbek vereyim spotlar için1 linye ray spot ve ledler için 2 linye kenar led ler için 1 linye .yaklaşık tek odada 4 veya 5 linye var toplam genel olarak 90 linye ..bunlar için sadece aydınlatma için sanırım 5 dim, actuatör gerekli. prizler ve diğer klimalar içinde ayrı olmalı sanırım .. bilmiyorum yanılıyor olabilirim..cevap yazarsanız sevinirim ..birde bu sistem ..pc olmadan sendörler, actuatör ler üzerindeki kontrol butonları ile tanıtım yapılırmı programlanırmı?

Knx sistemlerin ana yazılımı ETS diye bir yazılım dangıl lo olmadan programlayamazsınız aktüatör ile kumanda yada Dali sistem olarak calısan aydınlatma ürünleri var müsteriniz ürünleri aldı ise yazılımcısı zaten vardır siz tekat şemalarını isteyin ona göre bağlantı kısmı için müsterinin yazılımcısına danısın derim . Siz aktüatöre göre tesisat cekersiniz müsteri dali sistemli aydınlatma alır perdeler klimalar prizler evde aklınıza gelecek her elektrikli ürün knx ile haberleşerek çalışır . Size tavsiyem müşterinin yazlımcısı ile görüşmeniz boşa kürek sallamayın

Knx sistemlerin ana yazılımı ETS diye bir yazılım dangıl lo olmadan programlayamazsınız aktüatör ile kumanda yada Dali sistem olarak calısan aydınlatma ürünleri var müsteriniz ürünleri aldı ise yazılımcısı zaten vardır siz tekat şemalarını isteyin ona göre bağlantı kısmı için müsterinin yazılımcısına danısın derim . Siz aktüatöre göre tesisat cekersiniz müsteri dali sistemli aydınlatma alır perdeler klimalar prizler evde aklınıza gelecek her elektrikli ürün knx ile haberleşerek çalışır . Size tavsiyem müşterinin yazlımcısı ile görüşmeniz boşa kürek sallamayın
doğru söylüyorsunuz fakat dali sistemine göre burada malzeme alınmamış anladığım kadarıyla. neden derseniz 2 ayrı led çeşdi var ve bunlar da dali girişi yok trafolar da..ve ikincisi trafoların biri 24 volt uzaktan kumandalı.. diğeri 12 volt bildiğimiz led trafosu..birde spotlar var onlarda kedi gözü minyatür spot sürücüsüz direk 220 volt ile çalışan tipten ...başkada armatür yok zaten ..perde sistemi yok. dali için herangi bir malzeme yok. ...bunlara ben Dali için hat çekmedim.

Forum istatistikleri

Konular
133,388
Kullanıcılar
459,260
Son üye
cumhur003

Yeni konular

Geri