acemimezun
Üye
gelen klimacı arkadas arçelik elemanıydı. diyologumuz yukarıdaki sekilde gerceklestı bende serviscinin verdiği cevaplar pek guven vermedıgı ıcın bu sekılde baslık actım hocam.Servisine haber verdinizmi ?
ustam cevabın ıcın ıcın tesekkur ederım. soylediklerini servis ile paylasıcam. belirtmek isterim tekrardan klimayı ısıtma moduna alıyorum dırek sıgortayı attırmıyor o modda 10dk sonunda attırıyor. umarım gelen arkadas fayda saglayabilir yoksa baska servis talep edicem iş uzucak personellerin şikayet bombardımanı ayrı dert yonetici ayrı dert...konuyu sık sık guncelleyip sizlerle paylaşacagım ustalarım en azından bazı arkadaslar ıcın referans olabılır.Selamlar.
Faz sırası sorunu olsa diğer 3 fazli sistemlerde sorun olurdu.
Direkt sigorta atıyor ise,
Aklıma ilk gelen durum cihaz içinde 4 yollu vanaya ait selenoid bobini arızalı kısa devre olmuş olabilir. Bundan dolayı sadece isitmada sigorta attirabilir.
İkinci konu 48000 btu luk bir cihaz iç unitede kışın ısıtma için çok soğuk günlerde devreye alınan ısıtıcı rezistanslar var. Sizde bu rezistanslar arızalı kısa devre olabilir.
Bobin ve rezistanslarin ölçümü gerekli.
ustam cevabın ıcın ıcın tesekkur ederım. soylediklerini servis ile paylasıcam. belirtmek isterim tekrardan klimayı ısıtma moduna alıyorum dırek sıgortayı attırmıyor o modda 10dk sonunda attırıyor. umarım gelen arkadas fayda saglayabilir yoksa baska servis talep edicem iş uzucak personellerin şikayet bombardımanı ayrı dert yonetici ayrı dert...konuyu sık sık guncelleyip sizlerle paylaşacagım ustalarım en azından bazı arkadaslar ıcın referans olabılır.
Bir yerde sizin gözden kaçırdığıniz bisey olabilir. Klima 10 dk sonra sigorta attırıyor ise.ustam cevabın ıcın ıcın tesekkur ederım. soylediklerini servis ile paylasıcam. belirtmek isterim tekrardan klimayı ısıtma moduna alıyorum dırek sıgortayı attırmıyor o modda 10dk sonunda attırıyor. umarım gelen arkadas fayda saglayabilir yoksa baska servis talep edicem iş uzucak personellerin şikayet bombardımanı ayrı dert yonetici ayrı dert...konuyu sık sık guncelleyip sizlerle paylaşacagım ustalarım en azından bazı arkadaslar ıcın referans olabılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?