Klima Beslemelerinde yuvarlak içine aldığım yerlerde buat olması gerekmez mi?

Katılım
18 Mar 2015
Mesajlar
296
Puanları
1
Yaş
28
Selam abiler. Bu konuda yeniyim birşey sormak istiyorum.

Aşağıdaki Klima Beslemelerinde yuvarlak içine aldığım yerlerde buat olması gerekmez mi? Sola doğru kablo giderken aşağıdaki klimalar için aşağıya doğru ek alınmamış mı ?

Yoksa hepsine ayrı bir linye gibi düşünüldüğü için mi öyle gösterilmiş.
Özetle: Yuvarlak içine aldığım kısım ne demek istiyor? Ek mi var öyleyse buat konması gerekmez mi ? Bir usta bakarsa ne anlaması lazım bu durumdan. Cevaplayanlara teşekkürler

340FD14F-2A42-4198-A8CF-96C00A6C76D8.jpeg
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Aleykümselam. Hiç bir proje lokal incelenmez. Ayrı linyeler olsaydı Proje üzerinde linye numaraları ayrı ayrı yazılırdı, beslendiği noktada linye numarası yazar. Sonra bilginin doğruluğunu teyit için yükleme cetveline bakılır(Z12,Z13,Z14 linye no olabilir). Sonra da tava projesine bakılır. Tüm bilgilerin uyum içersinde olması gerekir.
32 yıldır meslekteyim, 22 yıllık mühendisim, meslek hayatımda 2 yada 3 tane adam gibi proje gördüm. Bir keresinde projede hata çok olduğu için proje müellifiyle görüşmeye gittim projeyi çizen ziraat mühendisiymiş :) kontrol edip imzalayan elk müh. çok proje olduğu için imzlayan kontrol etmemiş. Projecilerin çoğu Uygulama yapmamış teknik elemanlar. Bunları anlatmamın nedeni bir projede yanlış yada yanlışlar olabilir kesinlikle güvenmeyin.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,847
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst