polygon35

Üye
Katılım
15 Kas 2011
Mesajlar
7
Puanları
1
Konum
İZMİR
Fotovoltaik alanındaki bir yatırım titizlikle planlanması ve hazırlanması gerekir.
Başarılı bir sermaye yatırımında bulunmanızın ön koşulu yetkin bir partnerdir.
Aşağıda belirtilen hizmet faliyetlerimiz kapsamında , yüksek bilgi birikimimizle yanınızda olup , sizlere destek veriyoruz.


  • Danışmanlık hizmetleri
  • Ayrıntılı tesis planlaması
  • Yatırımın finansal fizibilitesi , teklif ve ekonomiklik hesaplaması
  • Fotovoltaik sistemlerinin, elektirik şebekesine entegre edilmesi
  • Hızlı ve güvenilir montaj
  • Uzun vadeli proje desteği
  • Satış sonrası destek ve Bakım hizmetleri
  • %C3%87ALI%C5%9EMA.png
  • İLETİŞİM : [email protected]
  • TEL: 0531 344 54 81
 
Merhaba,

Daha ayrıntılı bir tanıtım yapabilirmisiniz?
 
Pem enerji olarak kurulan sistemler evlerde kullanılabildiği gibi elektrik zor giden bağ, yayla evleri hayvancılık, seracılık gibi sektörlerde de yoğun olarak kullanılmaktadır.Sistem önce panellerden aldığı elektriği yüke verir, panellerden elektrik yeterli gelmez ise aküden kullanır, eğer akünün seviyesi belirli bir seviyenin altına iner ise varsa şebekeden güç alır yoksa sistemi güneşden elektrik gelene kadar kapatır. güneşten enerji üretimi başlayınca yükü besler ayrıca aküleri şarj eder. şebekeye enerji basmadığınız için offgrid sistem olarak adlandırılır. Eğer yeterli izinleri alıp ongrid inverter ve çift yönlü sayaç kullanır iseniz ihtiyaç fazlası üretilen elektriği KW tını 13,3Dolardan devlete satabilirsiniz. sadece güneş enerjisi santrali kurarak devletten 10 yıl alım garantisi ile güneş tarlaları kurabilirsiniz. daha ayrıntılı bilgi için bizimle irtibata geçebilirsiniz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Pem enerji olarak kurulan sistemler evlerde kullanılabildiği gibi elektrik zor giden bağ, yayla evleri hayvancılık, seracılık gibi sektörlerde de yoğun olarak kullanılmaktadır.Sistem önce panellerden aldığı elektriği yüke verir, panellerden elektrik yeterli gelmez ise aküden kullanır, eğer akünün seviyesi belirli bir seviyenin altına iner ise varsa şebekeden güç alır yoksa sistemi güneşden elektrik gelene kadar kapatır. güneşten enerji üretimi başlayınca yükü besler ayrıca aküleri şarj eder. şebekeye enerji basmadığınız için offgrid sistem olarak adlandırılır. Eğer yeterli izinleri alıp ongrid inverter ve çift yönlü sayaç kullanır iseniz ihtiyaç fazlası üretilen elektriği KW tını 13,3Dolardan devlete satabilirsiniz. sadece güneş enerjisi santrali kurarak devletten 10 yıl alım garantisi ile güneş tarlaları kurabilirsiniz. daha ayrıntılı bilgi için bizimle irtibata geçebilirsiniz. PEM Enerji

fiyat konusunda bir yanlışınız var sanırım.
 
13,3 Dolarmı ??? Lütfen bu rakamı düzeltiniz.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst