Kale geçiş kontrol kilidi içini açma

serkan_48

Üye bildiğin dümdüz üye
Arkadaşlar merhabalar.

Apartmanın girişindeki kumanda bozulmuş fonksiyon görüyor. Şifreyi alıyor ama içindeki röle çektiği halde kapı kilidi açılmıyor.

Harici daire içinden basınca kapı açılıyor. Yani mekanik aksam sağlam bu şifreli kilit içindeki röle muhtemelen ark yaptığı için kapı kilidini açamıyor.

Bunun en altında bir vida var. Söktüm ama zorlamama rağmen açamadım. Bir yerinde tırnak filan mı var bilen arkadaşımız var mı? Kırmak istemiyorum. Açılma yöntemini bilirsem ona göre açayım.

20260210_120904.webp

Arkadaşlar merhabalar.
Apartmanın girişindeki kumanda bozulmuş fonksiyon görüyor. Şifreyi alıyor ama içindeki röle çektiği halde kapı kilidi açılmıyor.
Harici daire içinden basınca kapı açılıyor. Yani mekanik aksam sağlam bu şifreli kilit içindeki röle muhtemelen ark yaptığı için kapı kilidini açamıyor.
Bunun en altında bir vida var. Söktüm ama zorlamama rağmen açamadım. Bir yerinde tırnak filan mı var bilen arkadaşımız var mı? Kırmak istemiyorum. Açılma yöntemini bilirsem ona göre açayım.

Ekli dosyayı görüntüle 120731

Belki bu video işinizi görebilir düşüncesindeyim .

SORUMLUK KABUL EDİLMEZ !!! VIDEOYU TAM İZLEMENİZ .
Tarafımdan verilen fotolar tarifime dikkate almayıp kendiniz çözümlemenizde yarar vardır .

Kolay Gelsin Sağlıcakla ..

kale.webp

kale.webpkale.webp

Son düzenleme:
Belki bu video işinizi görebilir düşüncesindeyim .

SORUMLUK KABUL EDİLMEZ !!! VIDEOYU İZLEMENİZ .
Tarafımdan verilen fotolar tarifime dikkate almayıp kendiniz çözümlemenizde yarar vardır .

Kolay Gelsin Sağlıcakla ..

Ekli dosyayı görüntüle 120747

Ekli dosyayı görüntüle 120746Ekli dosyayı görüntüle 120748

Teşekkürler.

Bu videoyu @by lent üstadımda paylaştı özelden.

Videoyu şimdi bende tam detaylı inceledim. Dün sökmeye çalıştığımda sizinde işaretlediğiniz şekilde yukarı yönde kuvvet uygulamıştım. Çıkmamıştı.

Şimdi mantık yürütüyorum sizinde çizdiğiniz resimde altta vida görünüyor. Demekki vidalanması için kapak zaten en üst noktada olmalı.

Videoda da izlediğim kadarıyla kapak yukarı yönde değilde aşağı yönde çekilmeli.

Paylaşım için teşekkürler. Deneyeceğim.

Teşekkürler.

Bu videoyu @by lent üstadımda paylaştı özelden.

Videoyu şimdi bende tam detaylı inceledim. Dün sökmeye çalıştığımda sizinde işaretlediğiniz şekilde yukarı yönde kuvvet uygulamıştım. Çıkmamıştı.

Şimdi mantık yürütüyorum sizinde çizdiğiniz resimde altta vida görünüyor. Demekki vidalanması için kapak zaten en üst noktada olmalı.

Videoda da izlediğim kadarıyla kapak yukarı yönde değilde aşağı yönde çekilmeli.

Paylaşım için teşekkürler. Deneyeceğim.

kale.webpkale.webpkale.webp

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhabalar.

Ekli dosyayı görüntüle 120731

Montaj zamanında belki arka tutacak kapak kırıldı .
Sıcak silikon veya çift taraflı bant ile tutturulma işlemi yapıldı .

( Elektronik devre kırık kapak arası sıcak silikon ve çift taraflı bant çekilmiş olabilir . )

Varsayımdır !!!

kale.webp

İçinde alarm da var. Kartın üstünde switch var.

Sökmek için zorladığımda ötmeye başladı. Birde şifre sıfırlanır mı emin olamadım. Yeniden programlama gerekebilir. O anahtar ne için bulmam lazım. Birazdan tekrar sökmeyi deneyeceğim.

Sökmek için zorladığımda ötmeye başladı. Birde şifre sıfırlanır mı emin olamadım. Yeniden programlama gerekebilir. O anahtar ne için bulmam lazım. Birazdan tekrar sökmeyi deneyeceğim.
Muhtemel sabotaj uyarısı içindir ya da bakım ve normal kullanım modu. Sonuçta bu svicler 3 pinlidir.

Sökmek için zorladığımda ötmeye başladı.
Birde şifre sıfırlanır mı emin olamadım.
Yeniden programlama gerekebilir.
O anahtar ne için bulmam lazım.
Birazdan tekrar sökmeyi deneyeceğim.

Mantıktan biri sökme istedi .
Sökülmek istendiğini uyarmak için ötmeye başladı .
Söktü diyelim şifre sıfırlanırsa
Master şifreyi ile kapıyı açar ( 66688 )

Arkadaşların yorumları ile .

Forum istatistikleri

Konular
133,380
Kullanıcılar
459,228
Son üye
saidkaradogu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri