Kaçak akım rölesi yok

Katılım
25 Nis 2021
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
44
S.a. ustalarım,
Yakın zamanda Kendi evimize taşındık, sigorta kutusu resimdeki gibi, kaçak akım rölesi takılır mı? Hangisini alacağım? Teşekkür ederim, hayırlı ramazanlar
 

Ekli dosyalar

  • IMG_20210425_111716.jpg
    IMG_20210425_111716.jpg
    174 KB · Görüntüleme: 48
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Yaşadığınız yerdeki bir elektrikçiden yardım alın. Elektrikçilik ciddi bir iştir. şakaya tecrübesizliğe bilgisizliğe gelmez. Temel elektrik bilgisi olmayanların elektrikle uğraşması telafisi olmayan sonuçlara neden olabilir. Elektrikçiye gidin verin parasını yapsın.
 
bolubeyi çok haklı. Kaçak akım varsa bekli değiştirmeniz mümkün olur. Ama sıfırdan takılacak ve sistemde hele birde kaçaklar var ise her bir elektrikçi bile işin içinden çıkamaz. Ehil bir usta bulmanız şartttır.
 
Teşekkürler, ben kendim takmayacaktım zaten, sadece görüşünüzü almak istedim, malum dolandırıcı çok piyasada, varsa bir tavsiyeniz, şunu alırsan daha iyi olur dediğiniz bişey söyleyin, kaça patlar vs... Yok illaki elektrikçiye göster diyorsanız da canınız sağolsun
Sigortalar,takoz marka.Onlarıda mutlaka
B tip olarak değiştirin.
Sağolasın usta, öğütten iyidir
 

Forum istatistikleri

Konular
127,871
Mesajlar
913,212
Kullanıcılar
449,461
Son üye
evenzhou

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst