jeneratör transfer

mehmet-07

Üye
Katılım
1 Tem 2009
Mesajlar
4
Puanları
1
öncelikle tüm yorumculara ve kullanıcılara kolay gelsin..

Benim yardıma ihtiyaç duyduğum konu uzun zamandır ara verdiğim için ustalara danışarak işlemleri doğru ve zamanında yapmak için konuya yardımcıolmanızı rica ederim..
25 Daireli apartmana Jeneratör bağlantısı yapacağım ancak Sayaçları jeneratörden nasıl ayıracağım.Her daireye ayrı ayrı kontaktör kullanacağım ancak nasıl uygulayacağım bu konu hakkında bilgi olan ustalardan her hangi plan yada bilgi dökümanı varsa paylaşım yaparak yardımda bulunmanızı rica ederim..

Teşekkür ederim...
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
1 pano yapacaksın EAE den alabilirsin 1 jen giriş şalteri ve barası olacak sonra alta her daire için bir Şebeke bir jeneratör kontaktörü olmak üzere 2kontaktör ve birde 3fazlı gurup sigorta koyacaksın. dur çizim ben sana en iyisi
 

Ekli dosyalar

  • kontaktör açık bağlantı şeması.jpg
    kontaktör açık bağlantı şeması.jpg
    18.8 KB · Görüntüleme: 72
  • JEN BAĞLAMA ŞEKLİ.jpg
    JEN BAĞLAMA ŞEKLİ.jpg
    12.8 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
1 pano yapacaksın EAE den alabilirsin 1 jen giriş şalteri ve barası olacak sonra alta her daire için bir şebeke bir jeneratör kontaktörü olmak üzere 2kontaktör ve birde 3fazlı gurup sigorta koyacaksın. dur çizim ben sana en iyisi
servetd arkadaş bunu neyle çizdin merak ediyorum .
yaşlıda değilim amma gözüm seçemedi :)
 
oto cad varsa gönderim çoğunda olmuyor ekrandan alıntı yaptım öle çıktı
 
Yardımınız için teşekkür ederimm..Daha net ve anlaşılır proje varmıdır.Tabi bu gönderdiğiniz yeterli teşekkür ederim ancak ince detayları yanlış yapmamak için soruyorum.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,849
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst