invörtör sorun

Alper37

Üye
Katılım
26 Kas 2018
Mesajlar
9
Puanları
1
Yaş
32
arkadaşlar mexxsun marka ups invertörüm var 1000 walt elektirikler kesildiği zaman devreye girerken pc bağlı devreye girerken gurup pirizdeki ışık ve pc nin power supplayı ve invörtör enerjiyi çıt çıt verip verip kesiyor sözde invörtörde sorun yok normalde şartlarda pc dede sorun yok neden olabilir..lamba bağladım enerji çok hızlı bir şekilde gelip gidiyor pc çalışıyor fakat enerji sıkıntısı oluyor..
 
Son düzenleme:
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
ups invertör kendinden şarzlı ..
 
UPS tipinde çalışan invertör sanırım bu sizinki. İnverterin akü girişinde olan inverter giriş sigortası yuvasında gevşemiş olabilir, bir gevşeklik varsa sıkıca yerine oturtun, çıt çıt sesiyle gücün gidip gelmesi bu yüzden olabilir. Elektrikler kesildiğinde ayni normal UPS'de yer alan röle grubu varsa eğer, by-pass durumundan akü-invertere geçişi sağlayan rölelerde bir iç sıkıntı (İç kontakları gibi) olabilir. İnverter giriş sigortasından sonra bu yönden de araştırın. Kolay gelsin.
 
Rolede saglam olsada degişim yapıldı uzatma kaplo piriz hepsi yenilendi sorunu bulamadım
 

Forum istatistikleri

Konular
128,180
Mesajlar
915,674
Kullanıcılar
449,946
Son üye
kerim2756

Yeni konular

Geri
Üst