Hidrofor basınç problemi

thecran

Üye
Katılım
2 Kas 2018
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba. Hidrofor basıncı ile ilgili sorun yaşıyorum. 2.katta oturuyorum basit bir depom ve hidroforum var. hidroforumun monometresi basınç sıfır gösteriyordu. Manuel monometre ile küremin basıncını ölçtüm o da sıfır. daha sonra küreye 2 bar hava bastım. Evdeki musluğun birini açtım içindeki su oraya aktı sanırım. Neyse hidoforun monometresi de 2 bar seviyesine geldi. Hidroforu çalıştırdım 10 dk falan eve su geldi ama sonra tekrar gitti. Tekrar kontrol ettiğimde bu defa hidroforun üstündeki monometre basıncı 1in altına düşmüş ama kürenin basıncını manuel monometre ölçtüğümde basınç kaybı yok 2 bar çıkıyor. Sorununun çözümü basitmidir yoksa usta mı çağırmak gerekli.

Yardımınıza ihtiyacım var :(
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Hava bastıgınız Tank içinde mebran delik olabilir.Su çeşmeden akarken havalımı akıyor.
 
Yok normal akıyordu. Basınç düşünce bir anda kesildi su haliyle. Tankta basınç kaybı yok monometre ile ölçtüm. Ama tankın altında didrofor motorunun yanındaki ölçüm cihazında basınç 1 in altında gösteriyor.
 
Sizin hidrafor suyu geviyor olabilir.impelde sorun olabilir.Kaç yıllık hidrafor.
 
Sular geldi. Sular gelince basınçta arttı. Şu an basınç normal seviyelerde. Sular gidince tekrar düşer mi basınç?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,108
Mesajlar
915,039
Kullanıcılar
449,809
Son üye
yucelsenolgm

Yeni konular

Geri
Üst