her türlü beyaz eşya konusunda yardım verilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavuzz ' Alıntı:
kardes iyi aksamlar bu nofrost buzdolaplarının beyni iç yapısı hakkında bilgi verbilirmisin ozelikle arcelik eski model no frostlar şimdiden tessekurler

Arkadaşım her dolabın çalışma mantığı aynıdır aslında noforstlarda evap rezistanslar bulunur ve timer veya elektronik kart ile bu rezistanslar belirli zamanlarda devreye alınarak karlanma ve buzlanma eritir ve su tahliye hortumundan bir kaba dolar ve burada buharlaşır...birde içerisinde üst bölmede bir fan vardır üst kapat kapalı iken bu fan hava silkülasyonunu gerçekleştirir ve soğuk havayı dolap içerisnde döndürür alt bölme için ise alt bölmenin ısına göre bir kapakçık vardır ve bu kapakçık açılıp kapatılarak üst bölmenin soğukluğu alt tarafa indirilmiş olur..bunun gibi bir mantık vardır..
 
Bosch ksu 4221 buzlabının kapak alt lastigi tutmuyor.Acaba kapagı kopmlemi degiştirmem gerekiyor? Degiştirebilecegim lastik veya mıknatıs göremedim..
 
selam arkadaşlar bem özel bir hastanede teknik serviste elektirik klima elektirikli ev aletleri beyaz esya gibi bircok teknik konularda size yardimci olabilirim hepinize kolay gelsin simdiden.
 
Sayın hasancavus arkadaşım, aramıza hoşgeldiniz.
Bu konuyu açan bakımcıı arkadaşımız 01 kasım 2007 tarihinde üye olmuş ve sadece bu konuyu açıp tüymüş, bir daha da siteye girmemiş. İnşaallah sizde onun gibi yapmazsınız, beyaz eşya ustalarına her zaman ihtiyacımız oluyor da.
 
arkadaşlar ben evleneli 2 yıl oldu ve bu gün içerisinde 3 adet buzdolabı degiştirdim şuanda buzdalabım yinede istenilen gibi sogutmuyor servisi cağırıyorum hafdada birgün dolabı dinlendirin diyor vebuna benzer saçma sapan bahanelerle geçiştiriyor ve buzdolabımın markasıda vestel neyapmamı önerirsiniz
 
selam arkadaşim oncelikle sana iyi sana iyi sabirlar dilerim sen başta vestel markali buzdolabini almakla cokbuyuk bir hata yapmişsin zaten simdi gelelim buzdolabina ben hic böyle bir mantık duymadim cok komik haftada bir dinlendir diye birsey olmaz buzdolabi 3 . 4 . 5 hatta 10 sene hic kapatmadan calisabilir buzdolabin buyuk bir ihtimal nofuros tahminime gore restan arizasi var birsure calisip karlanma oluyor vesogutma dusuyor veya hic sogutmuyor sen buzdolabını dınlendirirken karlar eriyor vesogutma tekrar baslıyor sana tavsiyem bu isin uzerinde dur ve arizanin kalici ve kisa surede yapilmasini istiyorsanmusteri temsilcilerine kayitini ver ve mutlaka her gelen servisten mutlaka arıza fisini al sana ıyı sabırlar.
 
sayın erhan güngör no froz sogutucular sistem olarak tam randımanlı üretilemiyor ceşitli aksaklıkları var zaman içinde giderilecegine eminim .tüketiçilermizin hatası ihtiyaclarına uygun dolap degilde belkide isminin anlamını dahi bilmedigi komşusunun agzını yayarak biz no froz dolap aldık .sözünden tahrik oluyorlar girin tüketici sitelerine tümü nofroz buz dolabından şikayetci degişim çözüm degil kılasik tip sogutucu hem sizleri üzmez hem az enerji harcar hemde cevrecidir 10 yıl kesintisiz hizmet verir tek dez avantajı (HAVA ATAMAZSINIZ)komşularınız burun kıvıra bilir. önerim (MİM) e telefonla servis yazdırmak 444 41 23 sorunu aktarıp kılasik bir dolapla degişimini talepetmeniz 10 sene sonra mı? ozaman düşünürsün fazla kafanı yorma .
 
arkadaşlar nofrost ile derin dondurucu arasındaki fark ne? kullanılan gaz mı, çalışma prensibi mi ...?
 
derin dondurucu diyerek difirizimi kastettin yoksa bulugumu
 
selamlar,benim Bosch marka çamaşır makinem sıkma yapmıyo.yeni değil,10-15 senelik bir makine sorunsuz çalışıyodu ama geçenlerde yıkama yaparken elektrik gitti geldi bi kaç kez sonra bu sorun oluştu ama onunla alakalı olarak mı bozuldu noldu bilemiyorum,tesadüf de olabilir...neyle alakalı olabilir?bana yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,272
Mesajlar
916,368
Kullanıcılar
450,098
Son üye
akaremir31

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst