Harici sireni panelsiz kullanarak çalıştırmak?

zaferge

Üye
Katılım
29 May 2009
Mesajlar
42
Puanları
1
Yaş
46
Arkadaşlar merhaba, site çevresine beam dedektör kurdum, bu dedektörlerden gelecek kontak ile sireni devreye alıp belli bir süre sonunda çıkarak şekilde çalıştırmak istiyorum ve bunu panel kullanmadan yapmak istiyorum. Henüz denemedim aklıma entesin zaman rölesi geldi bunu 0-60sn ayarlı röleyi kullanarak tetik aldıktan sonra röle üzerinden ayarlanan süreye göre siren çalışacak siz ne dersiniz, tşk..
 
En azından priz tipi zaman rölesi alıp siren çaldırma rölesinin önüne takarak sadece geceleri aktif olmasını sağlayabilirsin
 
sen zaten cevabını vermışsin mis gibi olur süre biraz kısa olursa hada iyi olmazmı
 
yaparsan olur ama bir dijital zaman saati kullanarak haftanın belirli günlerinde ve belirli saatlerinde çalışmasını sağlayabilirsin. Birkaç noktaya çakar lambada eklersen daha sükseli olur :)
 
arkadaşlar yaptım ve mükemmel oldu süresinide 0-60sn ayarlayabiliyorsunuz. -biz 20sn ayarladık- beamlerin ince ayarlarınıda hassas bir şekilde yaptıktan sonra araya küçük hacimli nesneler bile girse alrm vermiyor. Her beaminde üzerlerine flaşör taktım. hngi taraf alarm verdiğini böylelikle anlayabiliyorsunuz. Bence panelden daha verimli oldu... saygılar..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst