hareketli reklam panoları kontrolü.

aliplc

Üye
Katılım
1 Mar 2007
Mesajlar
356
Puanları
1
Yaş
53
kolay gelsin,

üzerinde bulunan reklam afişini belirli aralıklarla değiştiren "RAKET REKLAM PANOLARININ" mekanik ve kontrol sistemi nasıl yapılır. araştırma yaptım ancak fazla bilgiye ulaşamadım.

raket panolarındaki bez reklam afişlerinin sırasıyla ve belirli zaman aralıklarıyla değiştiren reklam panolarının mekanik sistemi nasıldır. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

konunun aciliyetini belirtmek istiyorum.

hayırlı çalışmalar diliyorum,
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim, :)


hayırlı çalışmalar diliyorum,
 
google,den raket reklam panosunu tıkla istediklerin orda şemalarıyla kolay gelsin
 
sn radio,
aradım fakat ben mi bulamıyorum. adres olarak verebilirmisiniz. teşekkür ederim.
 
Merhaba;

Bir müşterim hareketli bez afiş imalatında sistemin hareketi için kontrol kartı yapmamı istemişti. O zaman inceleme imkanım oldu.

Brandayı çevirmek için iki adet DC motor var. Biri brandayı sararken diğeri gevşetir reklamlar arasındaki duraksama içinde bir sensör vasıtasıyla gerekli yerde durma işlemi yapıyor. Cevapta biraz gecikmiş görünüyorum. Eğer isterseniz Elektronik ve makanik konusunda yardım edebilirim. 0542 547 20 30 Kaner YURTBAŞI

İyi çalışmalar...
 
alt ve üstte iki adet rulo var. bu ruloların döndüren 2 adet motor var. motorlardan biri yukarı doğru hareket sağlarken diğeri ona yardımcı oluyor ancak aradaki reklamın gergin kalabilmesi için diğerinden bir miktar az dönüyor. aynı şekilde aşşağıya harekettede yukarıdaki üst motor yavaş dönüyor. alt ve üst limit noktalarını belirlemek için mekanik bir sistem oluşturulmuş. motor miline bağlı bir vida üzerinde hareket eden somun düşünün. o somun bir limt siwich e temas ediyor. bunlardan karşılıklı iki adet konulmuş. Böylece alt ve üst limitleri aşıp aradaki afişi kopartmıyor. kabaca çalışma sistemi böyle.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,214
Mesajlar
915,865
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst