Hangi Multimetreyi Almalıyım ?

Dostlar selamlar , evimde kullanmak için multimetre almak istiyorum sizce hangi modeli almalıyım ?

UT 89X

UT 122

UT 161B

Kullanan ya da tavsiye edebilecek olan var mı ?

UT 89XD alın.
Edit : 89X sıcaklık, 89XD led diyor ölçebiliyor.

Son düzenleme:
Unit UT139C alın.
Otomatik ölçüm var. Sıcaklık ölçümü de var. Şerit LED ölçemez , şerit ledi güç kaynağı ile de test edebilirsiniz.
Sadece bu özellik için UT89X i almazdım.

Unit UT89X otomatik ölçüm yok.
Direnç, kondansatör ölçümü için kademe kademe ölçü aletinde test etmek için komitatör skalası arasında uğraşmazdım , malzeme kontrolünde gereksiz uğraş olur.

YtidOgUOgJD1_QB8ZXo9-o2ucRKH--nJ-L__8-q5-RwzQ&s=10.webp

Unit UT139C alın.
Otomatik ölçüm var. Sıcaklık ölçümü de var. Şerit LED ölçemez , şerit ledi güç kaynağı ile de test edebilirsiniz.
Sadece bu özellik için UT89X i almazdım.

Unit UT89X otomatik ölçüm yok.
Direnç, kondansatör ölçümü için kademe kademe ölçü aletinde test etmek için komitatör skalası arasında uğraşmazdım , malzeme kontrolünde gereksiz uğraş olur.

Ekli dosyayı görüntüle 117956
Üstadım arkadaş ev kullanımı için söylüyor. İnsan evde en çok bir makinenin kablosunu ölçer, patlamış bir led ampülün ledlerini kontrol eder, tost makinesinin rezistansını ölçer vs vs. Bunlar için auto range gereksiz bence.

Tamam da...
Yine de Ben Unit UT-139C alırdım.
Başka kullanıcıya da tavsiye ederim.

https://www.hepsiburada.com/uni-t-u...ans-olcerler-p-HBCV00000UO5AO?magaza=e-ceryan

Ben de kendi ölçü aletimin reklamını yapmış olayım. UNI-T UT603 LCR metre satın alın bence. ben kullanıyorum çok memnunum. Hem indüktans hem kondansatör kapasite-ölçer hem de direnci ayni ölçü aletiyle ölçersiniz. Diğer başka özellikler öyle aman aman özellikler olmamalıdır.. LCR metre özelliği çok daha önemlidir, bir de markası UNI-T olursa tadından da yenmez. Kolay gelsin.

Forum istatistikleri

Konular
133,389
Kullanıcılar
459,265
Son üye
Raynd41

Yeni konular

Geri