hangi laptopu alayım

oyun hastası olduğunu söylediğin için monster derim eğer yurtdışından alıcak imkanın var ise alienware
markasını öneririm bu linkten inceleyip bir model seçebilirsin Alienware Computers - Custom-Built Gaming Desktops and Laptops
 
Casper kullanıcısı ve kullanıcı arkadaşları olan biri olarak lanet ettim o özelliklere bu biyat harika mantığı ile almıştım ama sakın sakın uzak durun.
6. kez servisten gelirken annem ile kargo elemanı arasında geçen diyalog:
------------
Annemin dediği kısmı atlıyorum
Kargo: Hep casper taşıyoruz teyze.
 
bence en iyisi masaüstü:D
dizüstünün yarı özellikleri olsun laptoptan daha verimli çalışıyo
 
Oyun oynayacaksan laptoptan sonra bir tane de klavye al hem laptopun tuşlarına yazık olmaz hemde bileğini koyduğun yer zamanla kararmaz :)
 
ASUS kullananlar varmıdır.Herhalde elektronik cihazlar birazda şans diyorum.Tabiiki markanın önemide var.
 
acer en iyisi bence. cunku servisi cok iyi. en iyi bilgisyar servisi en hizli olanidir. hp ve toshiba servisleri cok kotu. giden bilgisyarlar geri gelmiyor.
 
bence o paraya ps3 al :D
ama illede labrop diyorsan monsterdan vazgeçme derim
 
Merhaba
İster istemez bu tartışma platformunun içine dalmak zorunda hissettim kendimi. 50 yaşındayım ve bu güne kadar en az 20 ye yakın laptop kullandım, aldım sattım ve sadece 4 markada tercik kıldım. birinci ve tartışmasız en üstünü IBM Think Pad serisi. 2 ncisi Asus serisi, 3 ncüsü Sony serisi ve son olarak ta IBM lenovo serisi.
Eğer hiç sorun yaşamak istemiyorum diyorsan sana IBM ThinkPad serisinden sana uygun olanı almanı tavsiye ediyor, selamlarımı sunuyorum.
 
bi arkadaşta sony vardı çok sorunlar yaşadı sonra toshiba aldı oda arızalı çıkınca firma geri aldı ve yerine hp verdi memnun olduğunu söylüyor ama ben hiç sevmedim bende olsam IBM derdim herhalde ama bana göre masa üstünün tadını vermiyor hiçbiri masa üstü çok daha randumanlı
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,228
Mesajlar
915,965
Kullanıcılar
450,019
Son üye
ivanko_100

Yeni konular

Geri
Üst