Halısaha Aydınlatması

Katılım
1 Kas 2011
Mesajlar
46
Puanları
1
Yaş
35
Arkadaşlar yapılacak olan bir halı sahanın elektrik projesini çizmem gerekiyor. Elektrik panosu halı sahaya yaklaşık 10 m mesafede ve halı sahaya yaklaşık 10 tane projektör takmayı düşünüyorum. Ayrıca halı sahaya duşluk,soyunma yeri ve wc yaptıracaz. Bu konuda bana yardımcı olabilecek kımse var mı? Elektrik bağlantısı nasıl olacak? Otomatlar, kablolar projektörler vs kaçlık olacak ?
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
dostum halı saha işini profesyonel yapan birine denk gelmiştim sahaya düşen ışık şidetini luks metrelerle ölçtüklerini uefanın belli kriterleri olduğundan bahsetmişti.bahsettiğim ligmaçlarının oynandığı halı saha işi phılıps gibi firmalar bu konuda teknik destek vermekte.
 
hocam o kadar profesyonel bişeye gerek yok. Ben sadece dediğim gibi 10 tane projektör takacam, bir de duşluk, soyunma yeri ve wc yaptıracam. Bunların elektrik projesinin çizimi lazım
 
Arkadaşlar yok mu cvp yazacak ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,772
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst