GMTCNT Markası GLC496 Serisi plc ile WMI scada hizmetini ücretsiz sağlıyor

Moderators

Üye
Katılım
5 Ara 2018
Mesajlar
22
Puanları
1
Yaş
39
Merhabalar,

GMTCNT markasının GLC496R serisi cihazını denemelerim için temin ettim. WMI Scada özelliği de GMTSUITE PLC EDITOR programı ile ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Denemeleri ve örnek programları yakında paylaşacağım. Oldukça hoşuma gitti doğrusu şimdilik evimde uzak bağlantı ile kombi yönetimi yapıyorum. Bu uygulamamı geliştirip, güvenlik noktasında da uzak izleme yapabileceğim bir uygulama geliştirmeyi amaçlıyorum. Sizlerinde bu marka ile geliştirmiş olduğu bu tip uygulama var ise paylaşmanızı da rica edeceğim.

İyi günler dilerim.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Merhabalar,

GMTCNT markasının GLC496R serisi cihazını denemelerim için temin ettim. WMI SCADA özelliği de GMTSUITE PLC EDITOR programı ile ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Denemeleri ve örnek programları yakında paylaşacağım. Oldukça hoşuma gitti doğrusu şimdilik evimde uzak bağlantı ile kombi yönetimi yapıyorum. Bu uygulamamı geliştirip, güvenlik noktasında da uzak izleme yapabileceğim bir uygulama geliştirmeyi amaçlıyorum. Sizlerinde bu marka ile geliştirmiş olduğu bu tip uygulama var ise paylaşmanızı da rica edeceğim.

İyi günler dilerim.

Nasıl yapıyorsunuz bende merak ediyorum
 
10 yıldır GMT kullanıyorum, daha önce Enda idi, Otomasyon ürünlerini Enda dan ayırıp GMT yi kurdular, firmanın geçmişine baktığınızda baya tecrübeliler.

4 serisi GMT PLC aldığınızda uzaktan port yönlendirmesi olmadan istediğiniz yerden kendi scada uygulamasıyla plc erişim yapıp değişken kontrolleri izleyebilir, değiştirebilirsiniz. Kütüphanesi şuan zayıf ama iş görür vaziyette, zamanla gelişeceğine inanıyorum. Scadalı 2 sistem kurdum, müşterilerim pc den cepten izliyor ve değiştiriyor. Yeni program GMT Suit ile Adreslerinizi HMI ya rahat şekilde taşıyabiliyorsunuz. Gayet başarılı
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,864
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst