Gefanuc plc nin yedeğini nasıl alırım?

Ambitious

Üye
Katılım
13 Ara 2008
Mesajlar
190
Puanları
1
Arkadaşlar.Makinamızın software yedeğini almak istiyorum çünkü firması yıllar önce kapanmış ve bi göçerse hapı yuttuk demektir.Birde bu programı proje halinde vermişler.Yani A4 kağıdında sayfa sayfa var.Yani göçme anında bunları programa yazıp yükliyebilirmiyiz ? Teşekkürler.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Fanuc plc-hmi-Scada icin tek program kullanır bu programın adı CIMPLICITY dir.
Gecici lisanslada calısıyor. Lisansı doldugu zaman PC den kaldırıp tekrar kurdugunuzda tekrar 30 gün kullanabiliyorsunuz.
 
arkadaşın dediği programda export deyip yedek alabilirsin. proficy de işini görebilir
 
Hack, warez, serial, ithafda bulunmak, devlet kurumlarını eleştirmek büyük suçtur hem hapse girebilirsiniz hemde forum idarecileri ağzınıza acı biber sürer.
 
Sayın seagate in dediklerini anlıyamadım ? biraz açıklarmısınız lütfen ?
 
Hack, warez, serial, ithafda bulunmak, devlet kurumlarını eleştirmek büyük suçtur hem hapse girebilirsiniz hemde forum idarecileri ağzınıza acı biber sürer.

Harbiden bende anlamadım. burda warez hack nerde var.:):D
Eger gecici lisans ibaresini kastediyorsanız bunu bana fanucuların bizzat kendileri söylediler.
 
g fanuc çuların ben bişi bildiklerini sanmıyorum kendi yazdıkları programı bile çözemediler 7 aydır hala çözmeye çalışıyorlar almanyayla bağlantıya geçtim lazer konusunda beceriksizler
 
projenin üzerine gelip sağ tıkla ve backup de. kaydedeceğin dosya yolunu seç ve ok.de.yüklemek için de programı açtıktan sonra computeri sağ tıkla ve restore de,dosya yolu açılacak ve backup aldığın (zipli) dosyayı seç ve ok. de.sorun olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.
 
GE Fanuc Plc programını aç. Elinde backup olmadığı için yeni bir PLC projesi aç. Connect e tıkla. Bağlanacak ve PLC içindeki projeyi göreceksin. Save As yapabilirsin yada backup diye yedekleyebilirsin.
 
arkadaşlar fanuc programı 3 gün full çalışır daha sonra demo olur.programı kaldırıp kurarsanız tekrar full olur 3 gün daha kullanırsınız.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,216
Mesajlar
915,874
Kullanıcılar
449,997
Son üye
Ali5534

Yeni konular

Geri
Üst