GE Fanuc Ekonomik ve Esnek Durus Kontrolörü

Katılım
24 Eyl 2007
Mesajlar
185
Puanları
6
Ekonomik kontrolörlerin güçlü ve kuvvetli ailesi; G/Ç, operatör arabirimi ve kontrolü küçük bir pakette birleştiriyor.
Durus; Latince güçlü ve dayanıklı anlamını taşır. Sağlam tasarımı oldukça rekabetçi fiyatıyla birleşmiştir ve böylelikle GE-Fanuc müşterilerine mevcut ürün çizgisini tamamlayarak ihtiyaçlarının karşılanması için daha fazla beceri sunan mükemmel bir ürün sunmuştur.
Ücretsiz yazılım paketi olan Durus Kontrol Yazılımı uygun program oluşturup düzenlemeye olanak tanır. Programlar bir bilgisayara kaydedilebilir ve bunlara herhangi bir zamanda erişilebilir. Ayrıca kontrolörden yüklenip düzenlenebilirler. Durus yazılımı kontrolöre yüklenmeden önce kullanıcıların programı pratik olarak çalıştırıp test etmesini ve tesiste veya üretim ortamında hata yapmadan önce onları gidermelerini sağlayan bir simülasyon modu sunar.
Durus GE Fanuc’un kontrolör hattının mükemmel bir tamamlayıcısıdır; daha fazla bellek ve G/Ç gereken uygulamalar için VersaMax Micro Nano idealken Durus ise daha basit uygulamalar için idealdir.
Ürünün diğer özellikleri arasında şunlar bulunmaktadır:
İki farklı programlama dili kullanma olanağı: Ladder (merdiven diyagram) mantığı veya fonksiyon blok şeması
İletişim seçenekleri: Profibus DP Slave, DeviceNet Slave, Modbus RTU Slave ve Ethernet Sunucusu
44 G/Ç’ye kadar ayrı ve analog genişleme
Bir uygulamada 15’e kadar zamanlayıcı ve sayaç değişimi
Durus Kontrolörü UL ve CE ile birlikte China RoHS dahil tüm küresel standartları karşılamaktadır. Şu anda GE Fanuc Automation’dan temin edilebilir.
 
fuat verdiğin bilgiler için sağol ama şu bahsettiğin yazılımı(Durus Kontrol Yazılımı) bulamadım yardımcı olursan sevinirim.
İyi çalışmalar
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,662
Kullanıcılar
449,944
Son üye
önder sem

Yeni konular

Geri
Üst