arabeni

Üye
Katılım
16 Eyl 2009
Mesajlar
48
Puanları
0
Yaş
43
güvenlikle ilgili her türlü teknik montaj kılavuzları paylaşalım.
 

Ekli dosyalar

  • isin-bariyeri-teknik-ozellikleri.pdf
    1.3 MB · Görüntüleme: 1
Güvenlikciler bozulur böyle paylaşımlara sonra %100 %200 gibi kazançlar yapamazlar Sözüm montaj ücretini abartanlaradır.
 
bariyerlerin markasını da yazarsan sevinirim, her infrared ışın bariyerinin baglantısı degişik, senin paylaştığın vona ışın bariyeri
 
Güvenlikciler bozulur böyle paylaşımlara sonra %100 %200 gibi kazançlar yapamazlar Sözüm montaj ücretini abartanlaradır.
bak bu laf cuk diye adresini buldu,tam bana söylenmis söz hemen üstüme alındım.
%100 ile güvenlik sektöründe is yapmak aptal adam işi.toplasan bütün malzemeler 150 $ ı ya bulur yada bulmaz.300 $ a sattımdı ücün birini kazandın demektir.haa cantacı aldım kactımcı ısen o baska o zaman 100 $ ını kazanır uc gun sonra kacar gidersin.
müsteri seni kesfe cagırır kalkar gidersin,20$ baskası ucuz fiyat verdimi kacar ona göre fiyat vermen lazım,senden almadı benzin paran gidip gelmen cebine kar kalır.
500 $ lı is yaptırı 100$ taksitle ödeyecem der 5 ayda bitecek taksit 15 ayda bitmez 40 kere gider gelirsin oda yanına kar kalır.
temiz adam alnının teri sogumadan paranı öder allah razı olsun bereket versin der cıkarsın,gecenin 3 ünde besinde telefonun calar adam haklıdır para vermistir ayda yılda bir işi düsmüstür arayacaktır elbet,20 senelik firma olupta yüzlerce müsterin oldugunu düsünürsen geceleri uyumaman lazım keza memleket ben kalktım oda kalksın diyen dangalaklarla dolu.haaa sabah oluncada kusura bakma pencereyi acık bırakmısım,kedi girmis vs der.
para verdi ya seni satın aldı artık,20 sene senin taktıgın alarm olur o.her türlü danısmanlık bedava.sifreyi nasıl degisrtiririm,telefon numarasını nasıl degistiririm,cihaz dıddıt diye ne yapacam vs vs vs. 5 senelik raf ömrü olan akü senin cihazda 7 sene dayanmıstır,sorarsın en son ne zaman Bakım yapıldı gecenlerde der,garanti kapsamında oldugunu iddaa eder,eger uyanık olupta cihazın icine yazmamıssan al sana bir kaya nerene dayarsan daya.
yaramı actın benım daha anlatacak cok sey varda burda milletin daha fazla kafasını sisirmek istemedim.
gel kardesim sen cihazları benden al,benim aldıgımdan daha ucuza alamazsın,sana %5 karla vermeye razıyım.kapıdan cıktıgın anda her soru sormana 10$ paranı alırım(eee yok öyle beles 20 senemizi yedik bu iste,sacımızda siyah tel kalmadı.).
bir baska salaklık ise güvenlikle ilgili konuların acık olarak baglantı vs lerinin paylasılması.adındanda belli konu güvenlik.yaptıgın işin sorumlulugunu tasıman lazım.standart bir baglantı sekli biraz beyni olan hırsız için cözülmesi cok kolay bir hale gelir.bu cihazların üretimini bile yapan yüzbinlerce ürün satan firmalar bile montaj şemalarını vs leri acık olarak yayınlamazlar,keza yanınlasalarda benım için bisey degismez her yigidin yogurt yiyişi farklıdır misali ben kendime göre yerim yogurdu.ha sen burda yazılanlara uyupta alarm kurar ve programlarsan vay haline yolun acık olsun,100 $ kar ettin demektir.eger akıllı adamsan korumak istedigin seyin 100$ dan pahalı olmaması lazım.benim müsterilerimin cogu bana fiyat sormaz,ne gerekiyorsa yap der.en berbat iste budur iste,seni vicdanınla basbasa bıraktımı hem en ucuzu olacak hemde isi en iyi sekilde görecek demektir.keske bütün müsteriler senin gibi uyanık(???) olsada adam gibi pazarlık yapıp bizi sorumluk altında bırakmasa.
valllahi kazıklamaktan en cok zevk alacagım müsteriler senin gibi işi fazla bilenleri.garibi kazıklaması kolay,akıllıyı kazıklaması marefet ister.
 
ben konuya cavap deyilde( wısetech RD-6712) sifreli kapı açma cihazı bağlantı şeması arıyom yardımlarınız için şimdiden tşk
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,942
Son üye
Nzmtekin

Yeni konular

Geri
Üst