forum moderatörleri hakında

servetd

Profesyonel Üye
Katılım
29 Haz 2009
Mesajlar
1,291
Puanları
281
Yaş
53
Konum
ankara
benim sıkıntım şu
jeneratör ve elektrik santrallaeri senkron sistemler hakkında gerçekten türkiyede adı geçen türkiyenin her yerinde tanınan bir insanım . burda bazı arkadaşlara yardımcı olmak babında bir şeyler yazmaya uğraşıyorum ama bilen bilmeyen konuya karışıyor buda ciddi can sıkıntılarına yol açıyor . polemikten ötede bir şey olmuyor .. bu anlamsız saçma mesajları ayıklamalı . yada konuyu ikili polemikten çıkarmalı. öoğu zaman cevap yazma gereği bile duymuyorum bırakıyorum kendi haline.. ama konuyu açan arkadaşa yardımcı olalammak beni cidden üzüyor buna çözüm aramamız lazım
 
Sayın servetd Merhaba

Konular kişisel atışmalara dönmeye başladığında ya da başka bir üye size rahatsız edici bir şekilde mesaj yazdığında şikayet etmek istediğiniz mesajın hemen sol altında bulunan yöneticiye şikayet et butonuna basarak bize bildirim gönderirseniz yöneticilerimiz en kısa sürede konuya gerekli müdahaleyi yapacaklardır.
 
Sikayet.GIF
Şekildeki gibi...
 
yapacak bişey yok milyonlarca insan yaşıyor, envai çeşit insan foruma akın ediyor. Adam dışarda egolarını tatmin edemeyip gelip burda millete zart zurt yapıp egolarını burda tatmin etmeye çalışıyor. Sen gördüğün yanlışları ispiyon et, en kısa zamanda zaten gerekeni yapıyorlar(ben denedim harbiden yapıyorlar:) )
 

Forum istatistikleri

Konular
128,185
Mesajlar
915,695
Kullanıcılar
449,956
Son üye
CharmanDear

Yeni konular

Geri
Üst