Forum Altyapı Değişikliği Duyurusu

Forumumuzun alt yapı değişikliği tamamlanmıştır. sorun yaşayan ve hata ile karşılaşan üyelerimiz bu konu altında belirtebilirler. giriş yapamayan ve hesabına ulaşamayan üyelerimiz [email protected] mail adresimizden bizimle iletişime geçebilirler.
İphone daki uygulamadan giremez oldum foruma
 
Sn @serkan_48 bilgisayarınızda chrome için flash kurulu olmayabilir. veya antivirüs yazılımınız flash videoları engelliyor olabilir
 
Mobil uygulamada geçici bir sorun yaşıyoruz kısa zamanda düzelecektir.
 
normalde youtube v.s. izlemede sıkıntı yok flash kurulu ve geçmişi temizledim ama siz girdiğinize göre bende bir sıkıntı var. Videonun bulunduğu sayfayı inceledim. youtube linkinin sadece https ile başladığını gördüm. Linki aynen alıp brovserime girdiğimde aynı sorun var. s notasyonunu kaldırdığımda videoyu sorunsuz izleyebiliyorum. Sanırım Security güvenlik ayarları ile ilgili bir sorunum var.

Sizler böyle bir durumu tecrübe ettiniz mi bilginiz var mı. Gerçi çok önemli değil her halükarda videoyu izledim ama ulaşmak için uğraştırıyor.

error-jpg.18992
 

Ekli dosyalar

  • Error.JPG
    Error.JPG
    168.3 KB · Görüntüleme: 82
Serkan bey google chrome'ın ayarlar menüsüne girip en altta bulunan gelişmiş ayarları göster... ibaresine tıklayın. Sayfanın en altında bulunan Tarayıcı ayarlarını sıfırlayın butonuna tıklayın. Bu şekilde eski ayarlar sıfırlanacağından videoları izleyebiliyor olmanız gerekiyor.
 
beğenilen bir mesajı favoriye ekleme /takip etme seçeneği önceki sürümde vardı diye hatırlıyorum ,bu sürümde olmayışı baya sıkıntı. ya da ayarı varsa biz bulamadık.
 
beğenilen bir mesajı favoriye ekleme /takip etme seçeneği önceki sürümde vardı diye hatırlıyorum ,bu sürümde olmayışı baya sıkıntı. ya da ayarı varsa biz bulamadık.

Konu izlemesi özelliği mevcut, konunun üstünden konuyu takip et butonu ile takip ederek konuya yazılan yeni mesajları bildirim olarak takip edebilirsiniz.

Aynı şekilde herhangi bir bölümüde takip edebilirsiniz, takip ettiğiniz bölüme yeni konu açıldığında bildirim alabilirsiniz.

Konuları favori listesine ekleme özelliği yakın zamanda devrede olacak
 
Konu takip var da, mesaj takip ya da arşivleyebileceğimiz yer yok.
konu favori listesi gelirse biraz daha iyi olur ama, yine de mesajlar için de bir çalışma yapılırsa çok iyi olur.
 
profilim "yeni üye" olmuş. takip ettiğim konular cevaplarım konularım kısmı beğendiklerim beğenenler kısmı ya kaldırıldı yada göremedim
 

Benzer Konular

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,839
Kullanıcılar
449,989
Son üye
veyselknkc

Yeni konular

Geri
Üst