Force on force off omron plc

Katılım
20 Ara 2017
Mesajlar
33
Puanları
1
Yaş
33
Merhaba iyi günler arkadaşlar. Omron cx programmer kullanıyorum Kullandığımız sistemde sensörler var bizden önceki ekip sensörün bir tanesi ni force on yapmış ve bunu unutmuş bu hatalı parça üretmemize neden oldu. Ben eğer her hangi bir input ya da sanal kontagi force on ya da force off yapıldığında bildirim almak istiyorum bunu deneyen oldu mu daha önceden şimdiden tesekkurler
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Bildirim yok ama plc nin enerjisini kesip verdiğiniz de zaten gider....Veya enerjiyi kesmeden herhangi bi yere sağ tuş yapıp "tüm zorlamaları iptal et" dediğimizde yine zorlamaları bırakır..
 
Evet o şekilde kesildiğini biliyorum fakat unutulması durumlarında uyarı vermesini istiyorum amaç bu
 
ben uğraştığım hiç bir plc programında görmedim bu dediğinizi ama varsa bulursanız lütfen benimlede paylaşın...Çünkü bu özelliği koymayabilirdi kullanıcıya kolaylık olsun diye böyle bir özellik var..
 
Tabi orası öyle ama isin içinde insan girince hata olma olasılığı yüksek çözümünüde alması gerekir diye düşünüyorum bukursam paylaşırım
 
Kontrol ettim değer göremedim
 
Malesef bunlarda olmuyormuş bunlar sadece enerji kesilip açınca sıfırlamak için kullanıyor galiba.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,184
Mesajlar
915,686
Kullanıcılar
449,954
Son üye
yulaf177

Yeni konular

Geri
Üst