FM Verici?

f.bilir

Üye
Katılım
26 Şub 2010
Mesajlar
4
Puanları
1
Arkadaslar forumda gezdim gordum hepinizin yorumlarini az cok anlamaya calistim. Oncelik sunlari belirtim. Hollandada yasiyorum ve bi fm verici dusunuyorum bilgisayarda sirasiyla muzikler calacak ve pc de calan muzikleri bu sehirde Ornegin bi ilce dusunun o ilcede yayinlamak istiyorum turk vatandaslarim arabalarinda giderken benim calacagim muzikleri dinlemisini istiyorum. Bunun icin guclu bi verici gerekiyor ve dolasiyla sizlerin yardimi gerekiyor. Detayli bilgi verecek olan arkadaslarima simdiden gurbetciler adina tsk ediyorum.
 
evet böyle bir devre arşifimde var hatta yaptım 500m menzinli pc'İden müzigi açiyorum gidiyorum arabada dinliyorum,bagcede dinliyorum.
ben kısa benzinli yaptım.
uzun menzilli 1km-5000km arasında veriicilerde var ne kadar ebat o kadar frekans mesafesi saygılar
 
Valla ustadim 10 15 20 25 fark etmez yayin yapacagim sehrin buyuklugu 53 km2
 
Yüksek güçteki vericileri kullanmak için ruhsat gerekiyor.Eğer büyük bir şehirde yaşıyorsanız vericiniz güçlü olsa bile kaliteli yayın yapamazsınız.
 
kardeşim arşivindeki bilgiiyi paylaşmamışsın paylaşırsan sevinirim
 
Slm Arkadaşım . Benim vericim vardı yayın yaptım , sonra kapamak sorunda kaldım , Verici bulunur , yapılır ilk önce gerekli yasal izinlerdir ( ruhsat ) vs. ve verici yayın belgen varmı ? Her şey tamamsa bu yayın işine gir .
FM Verici - Fm Verici Devre Şemaları…
Sayğılarımla ...
 
çok guzel duşunceler bunlar yanlız bır o kadarda zor vericinizin kalitesı problemsız olmalı mesela çok hassas filtreleme yapmalısınız frakans taşması yaparsa dığer verıcıler şikayetçı olur verıcınızı kapattırırlar tabii kı ruhsat şart ruhsat alındıktan sonra problem olmaz bılgisayardan kontrol ıster ıstemez kolayca halledılır
 
arkadaşlar fm vericilerde 88-108 mhzin dışına çıkmak için ne yapmak gerekiyo bilgisi olan varmı.
 
arkadaşlar bilgisi olan yokmu ya.88-108 mhzin dışındaki frekanslarda bir devre yapmak istiyorum bilen varsa yardımcı olsun lütfen
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,726
Kullanıcılar
449,961
Son üye
omr70

Yeni konular

Geri
Üst