Flash Disk Yükseltme

evet virüsle ilgili bi problem, arkadaslar söylemiş ama biçimlendirdikten sonra sorun düzelecektir.
 
sayin arkadaslar;
flash disk ki takinca taniyor, fakat herhangi bir yukleme yapamiyorum, bicimlendirme yapamiyorum, hafizayi kulanilan ida, bos alanida 0 bayt olarak goruyor,
bu problem disteki bilgiler silindikten(full silinmis) sonra olusmus, tavsiyelerinizi bekliyorum,
dosya bicimini raw olarak gorunuyor.
saygilarimla...
 
Vural Abi falşhın hasar görmüş bu sebepten raw dosya sistemi ile işaretlenmiş bunu tekrar formatlaman gerek ancak "bilgisayarım " üzerinden değil de formatlama programı ile yapman gerek yanılmıyorsam adı "partition magic" işini görecektir. İngilizce lazım bir de bilgisayar format konularında yeterli bilgiye sahip değilseniz bilgili-tecrübeli bir genç ile halledersiniz.
 
hp usb disk storage format tool bunu programla yavaş olarak formatla flası
 
içinde 6 gb görünmeyen veri vardır. norton kur
 
2 gb görünmesine ragmen 8 gb lık yükleme yapabiliyosan sorun virüs olabilir ...
 
8GB lik flash belleğinizi dosya sistemini NTFS yaparak yeniden formatlarsanız muhtemelen 8 GB olacaktır. Eğer halen daha olamaz ise "Paragon Partition Manager" programını internetten indirerek dosya sistemini ve formatını değiştirebilirsiniz.

katılıyorum budur.
 
virüsten kaynaklı bir problrm olup flash memorylerde çok sık karşılaşılan bir problem diskin içindekileri yedekle ve biçimlendir.Dorun çözülecektir.
 
arkadaş 2 gb ta düştüyse partition manager programları var onunla tekrar bölüm yarat yada Gparted linux dağıtımı var onu kullan kesin işine yarar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,200
Mesajlar
915,782
Kullanıcılar
449,982
Son üye
admik

Yeni konular

Geri
Üst