Finder Röle Kataloğu

ya o fider röle degilmi
ben bi röleci olarak söyleyeyim piyasadaki röleleri
tedasta kullnaacaksanız general electrik siemens sartnameye uymuyo pahalı saglam
ekosinerjiden temin edebilrsiniz
rocon var anakartlarında sorun var herhalde Scada iicn uygun deil
anakartları baskalarıyla haberlesmiyo
micron en ucuz ve en dandik röle:)) iş görür
micom areva nın o güzel ama pahalı saglam iş istiyosanız
benle irtibata gecerseniz cogunu anlatabilriim size:)
 
Şuan kullanımda olan bir başka rölede pnc kullanımı oldukca kolay, Bu sene içinde troidlerle haberleşme imkanı sağlayan mödülü tamamlandı.
 
fınder role dedıgınız .. sıemens shendier gıbı markamı yoksa ...
 
fınder role dedıgınız .. sıemens shendier gıbı markamı yoksa ...

evet marka sn haykiris06
F0350664-01.jpg
 
finder iyidir telemecanique'in rölelerinden çok çektim bidaha tövbe
 
finder röle gerçekten de iyidir tabiki rölenin iyi olması demek kontaklarındaki yıpranmanın çok az olması ile sağlanır.Bunuda kontaklarda arkı en aza indirerek sağlarsınız. örnek olarak kullanılan rc filtreleri ile yada sadece kondansatörle yapabilirsiniz tabiki bunlar kontrol edilen cihazlara göre değişir. Bizde zamanında schrack ve telemecanique röle kullandık bunun soketinden kendisinden çekmediğimiz kalmadı sonunda findere geçtik rahat ettik tavsiye ederim.
 
arkadaşlar kolayagelsin öncelikle pnc röle troidel akım trf lu arkasındaki akım siwiç leri ile ayrlanıyor akım ayarları ile ilgili bir teknik dökümanı olan varmı paylaşırsanız sevinirim sorunum IA100 IB100 IC100 TOPRAK SIFIR OLMASI GEREKİRKEN I(310) 98 A SORUN HERHALDE TROİDELERDE AMA ŞU AKIM AYARLARI İLE İLGİLİ BİR DÖKKÜMAN OLSA İYİ OLUR TEŞEKKÜRLER
 
Rölelerde aranması gereken diğer özelliklerden ani basmalı ve kilitlemeli butonlarının olmasını isterim, bu butonlar devreye almalarda elle röleyi üstündeki butona basıldığı sürece veya kilitleyerek enerjilendirmenizi sağlıyor ve programdan bağımsız olarak size test imkanı veriyor..
 
herkese selam
ISA cihazalrının türkiye temsilciyiz bu firmaya ait röle test cihazlarının satışını yapıyoruz fakat röle işi oldukça kompleks iş cihazı bilmek yetrli olmuyor aynı zamanda röleide bilmek lazım bana bu konuda yardımcı bilgiler verebilirmisiniz.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,180
Mesajlar
915,673
Kullanıcılar
449,945
Son üye
kerim2756

Yeni konular

Geri
Üst