teknikli Üye Katılım 24 Eki 2024 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 42 24 Eki 2024 #1 Herkese selamlar yeni katıldım aranıza böyle bir grup olduğuna çok sevindim elinize emeğinize sağlık sorum şu Fancoil e su girişi olmuyor borularda su var fancoil e giriş borusu söktük su geliyor ama içeri girmiyor nasıl bir sıkıntı vardır
Herkese selamlar yeni katıldım aranıza böyle bir grup olduğuna çok sevindim elinize emeğinize sağlık sorum şu Fancoil e su girişi olmuyor borularda su var fancoil e giriş borusu söktük su geliyor ama içeri girmiyor nasıl bir sıkıntı vardır
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 15,480 Puanları 6,156 Yaş 46 Konum Antalya 24 Eki 2024 #2 Su dönmüyor ise vana kapalı , varsa pislik tutucu tıkalı, yada fan coil boruları tıkalı olabilir. Yani su döngü sorunu var.
Su dönmüyor ise vana kapalı , varsa pislik tutucu tıkalı, yada fan coil boruları tıkalı olabilir. Yani su döngü sorunu var.
osiloski Üye Katılım 20 Şub 2013 Mesajlar 206 Puanları 6 25 Eki 2024 #3 hava vardır. Fancoilin radyatör üstünde hava burjörü var. Oradan havasını alın.
Konu Sah KS teknikli Üye Katılım 24 Eki 2024 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 42 25 Eki 2024 #4 serkan_48' Alıntı: Su dönmüyor ise vana kapalı , varsa pislik tutucu tıkalı, yada fan coil boruları tıkalı olabilir. Yani su döngü sorunu var. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim
serkan_48' Alıntı: Su dönmüyor ise vana kapalı , varsa pislik tutucu tıkalı, yada fan coil boruları tıkalı olabilir. Yani su döngü sorunu var. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim
erolbin Üye Katılım 21 Eki 2008 Mesajlar 348 Puanları 1 Konum ANKARA 29 Ara 2024 #5 Sıcak soğuk su çakışmasından arızalı sandığınız fancoilden sıcak su sirkilasyonu olmuyordur