Express weld 161 takar takmaz sigorta atdiriyor

Ne yapmam gerek
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
kaynakmakinasının içini resimleyebilirmisiniz neresinde sorun olduğu belli olur içinde elektronik parçaları yanmış olabilir elektronik ten anlarmısınız
 
buradan yapabileceklerim bu kadar
 
içindeki bazı parçalar dıştan belli olmaz yanık olduğu örnek olarak diyot bazen belli olur bazen belli olmaz
 
Son düzenleme:
besleme katını orta kattaki soketten ayırın büyük bir ihtimal filitre katında kısa devre vardır.
 
kaynak makineleri devreye girme anında çok yüksek geçici pik akımları çekerler bu da devreye bağlı bulunan sigortanın atmasına neden olabilir. Sigortanın ani açma karakteristiği D tipi olmalı ( ani açma değeri : 10-20xIn )
 
D tipi 16 veya 20 A otomatik sigorta kullanın.

sigortanın amperajı ve tipi ( B ,C ,D ) nedir?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
sigortanın amperajı ve tipi ( B ,C ,D ) nedir?

b tipi sigorta kısadevre anın da devreyi hemen (anında) açar c tipi gecikmeli olarak açar mesela bir motor bağladınız motor çalıştığı anda b tipi sigorta bağlıysa motor ilk çalışma anında anlık olarak normal akımının 5 veya 10 katı fazla akım çeker buda b tipi sigortanın değerini geçtiği anda devre yi sigorta açar ama c tipi hemen devreyi açmaz tölerans gösterir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,349
Mesajlar
916,906
Kullanıcılar
450,197
Son üye
tufan95

Yeni konular

Geri
Üst