Et200s problemi hk. Önemlİ!

Toprak problemi yok diyorsunuz(neye göre yok?) ölçü aletiyle nötür ile toprak arası kaç volt ölçtünüz mü acaba? Topraklama direnci kaç OHM? Nötür ile topragın birleşik olmaması lazım. Ayrıca ET 200 lerin beslemesinin yanında - ile gövde birleştiren bir jumper var onları ayırmayı deneyin.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Yukarıdaki problemin aynısı bizde de mevcut. Viva222 nickli arkadaşım, sorunun devam ediyor mu yoksa çözüldü mü? Bilgi verir misin lütfen durum ve varsa çözüm hakkında?
 
Sercan Bey,
Çok ısrarcıyım biliyorum ama sorununuz çözüldü ise nasıl çözdüğünüzü öğrenebilir miyim?
Benim de başım dertte bu modüllerle...
 
ET 200S Kullanan tüm arkadaşlara !
Siemens özellikle ilk versiyonları herhangibir test çalışmasına tabi tutmadan piyasaya sürdü. Kullanıcılardan gelen feedback'lere görede upgrade yapıyor. Sizin elinizde bulunan modüllerde
sanırım bu serilerden.Normal de Siemens yaptığı bu tip hataları make public etmiyor. Herhangibir bu tip hatalı kart geldiğinde ücretsiz değiştiriyor.Bilenler hatırlayacaktır. Aynı durum 7 KF serisi AI kartlarında da yaşanmıştı.
Siemens kendisine gönderilen bu kartları garanti süresi dolsa dahi yeni serisi ile ücretsiz değiştirdi.
İnşaallah bu bilgiler yararlı olur.
Herkese kolay gelsin.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Geri
Üst