Esa vt515w OP Panelinden Upload

alcevik

Üye
Katılım
6 Eyl 2007
Mesajlar
1
Puanları
1
arkadaşlar elimde proğram yüklü vt515w var bunun içindeki proğramı bilgisayarıma nasıl aktarabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Öncelikle panelin iki çapraz köşesine arka arkaya basarak sistem menüsünü açmak gerekiyor. Burada, Transfer sayfasına ilerleyip panelde bağlantı yaptığınız portu (muhtemelen MSP) ve ardından PC'yi seçip paneli yüklemeye hazır hale getirmelisiniz. Daha sonra VTWIN yazılımında uygun panel modelini seçip yeni bir proje açıp panel ikonuna çift tıklayarak açılan pencerede Tools menüsünden "Backup/restore"u seçin. Açılan "Downloader" penceresinde Backup menüsünü kullanarak paneldeki projeyi binary yedek dosyası olarak çekebilirsiniz.
 
Peki bu dosya içeriğini nasıl görebilirim değişiklik yapmam gerekirse
 
ESA panellerden yalnızca yedekleme amacıyla proje çekilebilir. İçeriği görmeniz mümkün değildir.
 
Herhangi bir ESA panel projesinde değişiklik yapabilmeniz için kaynak dosyalarına sahip olmanız gerekir. Paneli programlamış olan kişi ya da kurumdan proje dosyalarını istemeyi deneyebilirsiniz. Daha sonra VTWIN ya da Polymath yazılımları ile istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz. Panelden çekilen yedek dosyası "binary backup" olup, düzenlenebilir değildir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,774
Kullanıcılar
449,980
Son üye
shield325

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst