Elektronik Kursu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Müverrih

Üye
Katılım
12 Eki 2010
Mesajlar
81
Puanları
1
Yaş
37
Merhaba arkadaşlar, İstanbul esenyurt, avcılar, beylikdüzü taraflarında şöyle çalışanların akşam saatlerinde gidebileceği elektronik kursu var mı?

Ben Marmara Tarih mezunu bir arkadaşınızım ancak elektronik ben de adeta bir tutku. Kendi çapımda bir şeyler yapabiliyorum ancak en temelden başlayarak bir elektronik eğitimi almak istiyorum. Yakınlarımda kurs varsa gideceğim. Yoksa da nereden başlamamı önerirsiniz, en temel elektronik kitapları hangileridir?

Teşekkürler
 
Öncelikle merhaba, epeydir yazmıyordum bu zamana kısmetmiş.
Kursların tarihleri okullara göre farklılık gösteriyor. Aynı sene içinde iki kere kurs başlatan okullar bile oluyor. Okul dedim çünkü elektronik, elektrik tesisatçılığı, CNC operatörlüğü gibi kurslar ÖZİMEK tarafından meslek liselerinde açılıyor ve bu kurslar tamamen ücretsiz olmakla birlikte geçerliliği olan bir sertifika almaya da hak kazandırıyor. İstediğiniz bölgedeki okulları yoklamakta fayda var. Hatırladığım kadarıyla geçen sene o bölgede kurs veren bir okul vardı. Ayrıca bu kurslar tam istediğiniz gibi çalışanlarında katılımını göz önünde bulundurularak akşam (18:00 gibi) başlıyorlar.
 
Bahçelievler Erkan Avcı Endüstri Meslek Lisesinde bu tür kurslar açılıyor orayı takip ederseniz bilgi alabilirsiniz daha önce burada da oradaki kurslar hakkında başlıklar açılmıştı oradan biliyorum , sizinde aradığınız yerlere yakın sanırım (tam emin değilim çünkü ben Anadolu yakasında oturduğum için karşı tarafı tam bilmiyorum:)
 
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. İşin kötüsü ben de beylikdüzüne yakın haramidere torium un hemen arkasında oturuyorum ama işyerim anadolu yakasında sarıgazi tarafında.. Akşam 5 te çıkıyorum ama saat 6 da başlayacak kursa yetişemem muhtemelen.

Peki kendimiz kitaplar ile başlarsak önce hangi kitapları edinip okumalıyız nereden başlamalıyız?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,477
Mesajlar
917,887
Kullanıcılar
450,432
Son üye
malekk

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst