Elektrikli süt Isıtıcı yapımı

Mısır gevregi için dolaptan soğuk süt ile kullanilir. Ama ben ılık ya da oda sıcaklığında severim. Uzun ömürlü sütü oda sıcaklığına gelince kullanabilirsiniz. İllaki ısıtmak isterseniz. Usb bardak altı isiticisi . yada bardağın icine daldirilan (şimdi varmi bilmiyorum) rus pazarından zamanında aldığım 220v300w isitici spiral seklinde 1 kupa bardak suyu tam 5 dakikada kaynatyordu. Yurtta kullanmistim.
 
Öğrenci yurtlarında kalırken su ısıtmak için kullandığım bir sürü illegal yöntem vardı ; çok düşündüm yazayım mı diye ; elektrikçi olmamanız hasebiyle yazmaktan vazgeçtim ; Allah muhafaza başınıza iş gelir sonra ; fahri beyin belirttiği gibi rezistanslı su ısıtıcıları çalıştıramayabilirsiniz prizlerinizde , nispeten ucuz su ısıtıcıları suya direk elektrik vererek suyun formunu mahvedip başka bir tada bürünmesini sağlıyor , siz kaloriferin üstüne koyun sütünüzü bence :)
 
Herkese yorumlar için teşekkür ediyorum ütü sokmakta yasak çamaşır ve ütü servisini yurt sağladığından ötürü ama sucuk olayı ilginçmiş gerçekten :) kaloriferlerin ısıtması biraz uzun sürer sanırım sanırım bir usb ısıtıcı veya kahve makinesi ile şansımı deneyeceğim hayırlısı :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,761
Kullanıcılar
449,977
Son üye
keskiyan

Yeni konular

Geri
Üst