dikey4

Üye
Katılım
29 May 2013
Mesajlar
10
Puanları
1
S.a Bn bu sene anadolu teknik lisesi elektrik elektronik ev aletleri dalından mezun oluyorum ve yetkili servis açmak istiyorum nereden başlamalıyım? ne yapmalıyım? Konuyla ilgili bilgisi olan abilerimden cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler..:)
 
Önce evdeki elektrikli aletlerin tamirinden başlayabilirsin:) İşi öğrendikten sonra yasal prosedürler var onları yerine getirip bayilik falan almalısın reklam,kaliteli iş,dürüstlük, yalan konuşmamak müşteriye saygı vb. profiline uyarsan tamamdır yolun açık olsun.
 
peki bu aletlerin tamirini nasıl daha iyi nasıl öğrenebilirim teorik olarak biliyorum ama uygulamada sıkıntı var devletin bu konuda herhangi bir yardımı varmı
 
Evet kurslar düzenleniyor arasıra onlara katılabilirsin ama bildiğim kadarı ile öğrenciler katılamıyor.Megep in dökümanları var onları incele bu iş sana kalmış kardeş kendini geliştirmezsen kimse sana yardımcı olamaz.İstek,azim,sabır ve en önemliside dikkat gerektiren bir iştesin.Sorun olursa buradan yardımcı olmaya çalışırız.Kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,242
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst