Elektirikli supurge tamiti

hvr160

Üye
İyi günler kendimce tamir yapıyorum gecen fantom cc3500 geldi hava kaçırdığı için içini actigimda adamlar direk kablo -tuş-motor şeklinde yapmış ve sahibine sorduğumda 5 yıllık olduğunu öğrendim

Şimdi başka bir süpürge var kablo-kondansator-kart-motor şeklinde ve çift fanlı sadece kart yanmiş kartı iptal ettiğimde sorun cıkarırmı

İyi günler kendimce tamir yapıyorum gecen fantom cc3500 geldi hava kaçırdığı için içini actigimda adamlar direk kablo -tuş-motor şeklinde yapmış ve sahibine sorduğumda 5 yıllık olduğunu öğrendim

Şimdi başka bir süpürge var kablo-kondansator-kart-motor şeklinde ve çift fanlı sadece kart yanmiş kartı iptal ettiğimde sorun cıkarırmı
güzel insan, başka süpürgenin markası yok mu? hani biz ihtiyarlar görsel olmadan zor anlarız. sorunu biraz süslesen. bir kaç resim, marka filan.

Bilmessinki hocam İngiltere'den geldi numatic Henry hvr200a yaz bak Google'dan süpürge yanimda degil şuanda ben sadece devreyi sordum önemli olan motorun düzgün çalışması oda kondansatör sayesinde parazitsiz çalışıyor ama ben belki devrede başka birşey vardır diye sordum yokza zaten bu motorlar 220-240v arası sadece motor ömrünü uzun tutmak isterim

Bilmessinki hocam İngiltere'den geldi numatic Henry hvr200a yaz bak Google'dan süpürge yanimda degil şuanda ben sadece devreyi sordum önemli olan motorun düzgün çalışması oda kondansatör sayesinde parazitsiz çalışıyor ama ben belki devrede başka birşey vardır diye sordum yokza zaten bu motorlar 220-240v arası sadece motor ömrünü uzun tutmak isterim

1- hoca değilim.
2- marka model yazmak, bir görsel paylaşmak zor ise sorun değil. 220/230 volt AC çalışan elektrik süpürgelerinde ben kondanstöre pek denk gelmedim. zaten direkt 220 verince çalışıyor motoru. sadece devir ayarı yapamazsın. sürekli tam güç çalışır. ha ola ki kutupsuz filtre kondanstörü bağlanmıştır hiç sorun değil. 1800 watt ile 800 watt arası 3 tane süpürge motorum var ver ac yi eşekler gibi çalışıyorlar. tek sıkıntı tam devir...

Sağol üstad teşekkürler motor tam gaz dvam o zaman

Sağol üstad teşekkürler motor tam gaz devam o zaman

Elektrikli süpürge motoru hızını ayarlamak için triyak dimmer devresi kullanılabilir. Hatta hurdaya çıkmış elektrikli süpürgenin hız ayar devresini söküp burada kullanabilirsiniz. Bir çoğunda BTA 12/BTB 12 triyak (12 amper) triyak bulunur.

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Geri