Electro Industries Enerji Analizörleri.

hakaneryurt

SGE Mühendislik Temsilcisi
Katılım
12 Ocak 2009
Mesajlar
172
Puanları
1
EIG_logo.gif


Electro Industries USA Türkiye Distribütörü SGE Mühendislik..

Nexus 1500.

Muhteşem Enerji Analizörü. Rakipsiz. Made in USA

ENERJİ KALİTENİZ HER AN KONTROL ALTINDA, ÜSTELİK RAKİPSİZ ÖLÇÜM, KAYIT VE İLETİŞİM ÖZELLİKLERİ İLE...

2010 yılı başında seri üretime geçirilen Electro Industries (USA) in yeni enerji kalite analizörü sayesinde artık enerjiniz tam olarak kontrol altında olacak.
Ürün rakipsiz 10 Mhz lik örnekleme frekansı sayesinde akım veya gerilimdeki geçici olayları (transient) bir dalga periyodunda 166.000 adet örnek alarak kayıt yapabilmektedir. Bu sayede enerji sisteminizdeki en küçük bir olay dahi kayı altına alınarak raporlanabilir. Üründe bulunan 8 adet bağımsız 16 bit işlemci ürünün bu denli yüksek hızlarda ölçüm-kayıt yapmasına olanak tanımaktadır.
Ürün harmonik, interharmonik, transient, flicker, sag-swell, nötr-toprak arası voltaj tüm enerji kalitesi parametrelerini ölçüp kayıt ederken bunları EN61000 ClassA standardında raporlayabilen ilk enerji kalite analizördürür. Ürün ayrıca enerji kalitesi olaylarını harici bir yazılıma veya analize gerek bırakmadan direkt kendi üzerinden CBEMA grafiği ile analiz etmekte böylece kullanıcı hangi olayların limitler içinde hangilerinin limit dışı olduğunu kolayca ekrandan görmektedir.
Ürünün 4Gbyte a varan kayıt hafızası, hafızaya, verileri download etmeden yıllarca kayıt olanağı sunmaktadır. Hafızaya enerji kalitesi parametreleri ile birlikte kullanıcının ayarladığı parametreler kullanıcının ayarladığı frekansta kayıt edilir. Tüm bu verileler ürün ile birlikte verilen Comunicator EXT yazılımı ile download edilerek kolayca analiz edilebilir.
Nexus 1500 üzerindeki dokunmatik renkli grafik ekran ürünün kullanıcı dostu olmasını sağlamaktadır.
Nexus 1500üni %0,06lık kalibratör hassasiyetindeki enerji ölçüm hassasiyeti sayesinde enerji tüketiminizde tam olarak kontrol altında. Ayrıca ürün 8 tarifeli bir sayaç olarak programlanarak mevcut sayaçların çalışma hassasiyetleri ve durumları izlenebilir. Akım, gerilim gibi diğer ölçümlerde ise Nexus 1500ün ölçüm hassasiyeti çok daha ulaşılmaz bir değer olan 0,025 değerine kadar yükseliyor. Bu ölçüm hassasiyeti patenti Electro Industries e ait olan Accu-Measure teknolojisine sayesinde sağlanmaktadır. Ürün bu özellik sayesinde her sıcaklık koşulunda kendini otomatik kalibre ederek yüksek ölçüm hassasiyetini sağlamaktadır.
NX 1500 enerji otomasyonu projeleri için özel olarak üretilmiş bir RTU olarak da çalışabilir. Ürüne dijital giriş/çıkış veya analog giriş/çıkış eklemek mümkündür. Bu sayede ürün elektriksek büyüklükleri ölçerken, sahadan alınacak diğer parametreleri de ölçüp kaydedebilir ve uzak noktadaki Scada yazılımlarına aktarabilir. Ürün üzerinde standart olarak bulunan 8 adet yüksek ölçüm hassasiyetindeki(1 msn) kontak girişlerine bağlanacak koruma rölesi ve şalter-kesici yardımcı kontakları sayesinde, bu kontakları değiştiği andaki akım ve gerilim dalga formu kayıt altına alınarak röle, şalter ve kesicilerin arıza akımı-gerilimi oluştuğu andaki cevap hızları dahi hassas biçimde grafikler ile ölçülebilir.
Nexus 1500 standart olarak ön panelde optik iletişim portu, arka panelde standart ethernetten 8 kat daha hızlı olan yeni nesil ethernet portu ve RS485 seri iletişim portu ile gelir. Eğer isternirse ek iletişim portları alıp ürün arkasında bulunan ek kart slotlarına takmak mümkündür. Nexus 1500 ün Ethernet portunu benzer ürünlerden ayıran en önemli özellik aynı anda bağımsız 8 PC veya yazılımın uzaktan bağlanıp veri okumasına olanak tanır. Kart slotlarına eklenen ve toplamda 6 adede varan iletişim portlarından hepsi ile aynı anda iletişim kurup onlarca server ın aynı anda üründen verileri okuması mümkündür.
Ürün üzerinde bulunan 4. gerilim girişi ile ikinci bir kaynak ile ana kaynak arasındaki senkron durumu kontrol edilerek senkronizasyon durumunda kontak verilebilir. Bu sayede senkron uygulamaları dahi yapmak mümkündür. 4. Akm girişi ise nötr akım ölçümü veya yüksek gerilimdeki toprak kaçak akım ölçümlerinde kullanılabilir.
Fiyat Teklifi için: [email protected]
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,194
Mesajlar
915,741
Kullanıcılar
449,969
Son üye
kdrtkn

Yeni konular

Geri
Üst