Ekat belgesi

nusret45

Üye
Katılım
22 Tem 2013
Mesajlar
145
Puanları
1
Yaş
34
Selamun aleyküm arkadaşlar ben tedaş ta çalışmaktayım ancak ekat belgem yok .işe başladığımda şirket bana seni kısa zamanda ekat almaya göndereceğiz dedi.ben işe gireli 1 yıl oldu ancak şirket hala göndermedi hatta bu süreçte şirket değişti yeni şirket geldi yeni şirkette göndereceğiz diyo fakat göndermiyor 1 yıldır ekatsız bi şekilde çalışmaktayım bu da beni son derece rahatsız etmekte .ekat olmadığından dolayı getir Götür sil süpür işlerine baktırıyorlar . Arıza ya çıkma yetkisi vermiyorlar bu konuda nasıl bi yol izlemeyelim ne yapamalıyım fikri olan arkadaşlar var mı
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Tabi ki ancak benim amacım bi şekilde o belgeyi almak yada şirketin göndermesini sağlamak
 
vardiya'ya yazmadığı için sizin bir yaptırımınız olamaz diye düşünüyorum. Sizde elektrikli ortamdan uzak durmanız gerekmektedir.
bence istekli ve öğrenmeye çalıştığınızı belli edip şirketin dikkatini çekmeniz gerekmektedir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,558
Kullanıcılar
449,916
Son üye
adil.degirmenci

Yeni konular

Geri
Üst