E3 çizim programı

oseka

Üye
Katılım
23 Nis 2009
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
42
şirketimize e3 çizim programı alındı fakat eğitmenler henüz gelemediler eğitime.. Bu programın türkçe kullanım klavuzu elinde olan varsa lütfen acil yardım istiyorumm..
 
VALLA CADDYI SATAN FİRMA AMA ONUN DEĞİŞİK BİR VERSİYONU CIM-Team E3 DIYE GECIYOR. AMA GÖRSELLER CADDY YE BENZIYOR..
 
Bildiğim kadarıyla E3 ün Türkiye distribütörü olan CPV bu konularda hasas bir firma eğitim için ararsanız eminim yardımcı olacaklardır.
 
oseka efendi seni yalan söylediğini düşünüyorum.senin gibi düşünen insanlar E3 Satın alamazlar tahmınımse sen korsan kullanıyorsun.Yada basit siyasiler gibi camur at izi kalsın politikası izlıyorsun.Şahsım CPV 8 yıldır tanıyorum onların boyle bir işlem yapacakları aklımın ucundan bıle gecmez.Eskı programlarında İşe yaramazCADdy de bile sınırsız destek veriyorladı.Kaldı ki bu kadar profesyonel olan E3 series destek vermiyecekler ınanmıyorum sana kanımca çamur atıyorsun hanı bizim ankarada bir laf var kedi uzanamıyacagı çigere pis dermiş.sende onun gibisin.
 
neden camur atayım o donem gelmemıslerdı ve benm acıl bır ıs ıcın yardıma ıhtıyacım vardı. yalan soylencek bısey yokki burda ve camur atılacak bırseyde yok. sadece ön hazırlık yapmak ıstedım bu kadar..
 
bencede oseka senin sölemiş oldugun bir duruma katılmıyorum her türlü destegi veriyorlar harnesuzmanına katılıyorum
 
evet egııtım verıyoalr ona dıyecegım bısey yok saatı bılmem kac lıraya ben elınde döküman olan varsa dıye acmıstım konuyu. sankı bıkac arkadas fırmnaın elemanı
 
VALLA CADDYI SATAN FİRMA AMA ONUN DEĞİŞİK BİR VERSİYONU CIM-Team E3 DIYE GECIYOR. AMA GÖRSELLER CADDY YE BENZIYOR..

Arkadaşım Caddy ile E3 arasında uzaktan yakından bir benzerlik yok. Üreticileri de farklı zaten. Sadece daha önce caddy ye destek veren CPV onu bıraktı ve artık E3 e destek veriyor. Sanırım CPV nin daha önce Caddy distrubütörü olması yanlış anlamaya sebep olmuş.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,250
Mesajlar
916,206
Kullanıcılar
450,067
Son üye
ERENLER04

Yeni konular

Geri
Üst