Drone nasıl yapılır ?

varsa 3d yazıcın yapılır. Önemli olan ağırlık.
iskelet+batarya+pervane+motor+sürücü+vb ağırlıkları dört pervanenin toplam maksimum itiş kuvvetinin yarısı kadar olmalı.
küçük hesaplar yapıyorsun, 3d yazıcı her şeyi kaldırmaz. en çok ağırlık ise bataryadır. amaç önemlidir, ne işe yarayacak? ne kadar süre havada kalacak? menzili ne olacak? çıkacağı yüksekli ne olacak? daha onlarca ...cak-cek yazılabilir. büyük resmi göremesen yapamazsın.

güzel insan, kime göre neye göre küçük hesaplar?
3 d yazıcı ile dron yapılır mı sorusuna cevap olarak. evet yapılabilir ama. işin içine ama girince renkler çok fazla değişir. eğlencelik uçurmak için yapılabilir. iş ekmek yemeğe geldi mi lamba yanar. buradaki
küçük hesap deyimdir. yaptım oldu deyimdir, sadece görseldir. şu güzel dünyaya bakış pencerelerinizi birazcık değiştirin. evet bunlar küçük hesaplardır, ucuz etin yahnisidir.
amaç para kazanmaktır, verim almaktır, uzun vadedir.
bir de paragraf içinden cımbızla cümle, kelime seçip benimle akTürkçe konuşma.
yoksay tuşuna basarsın olur biter.

küçük hesaplar yapıyorsun, 3d yazıcı her şeyi kaldırmaz. en çok ağırlık ise bataryadır. amaç önemlidir, ne işe yarayacak? ne kadar süre havada kalacak? menzili ne olacak? çıkacağı yüksekli ne olacak? daha onlarca ...cak-cek yazılabilir. büyük resmi göremesen yapamazsın.
3d yazıcı kaldıracak diye bir yazım yok. :)
Benim verdiğim orana genel oran hepsini katıyor.
bunlar 3D yazıcı ile daha ucuza yapılamaz m ??

Sabırlı biri isen çöp şiş,pipet vb malzemeler ile bile yapılır. :)

bunlar 3D yazıcı ile daha ucuza yapılamaz m ??

Siz daha iyi bilirsiniz ama çeşit çeşit özellikleri farklı flamentler var. Kullanım yerine göre doğru malzeme seçimi ile gayet sağlam malzemeler yapmak mümkün . Yurtdışından gelen özel kontaktörlere ait plastik mesnetler vardı zamanla kırılan ve deforme olan. Tedarikçiden istedim vermedi imalatçı firma. Sen misin vermeyen. Resimlerini çizip ölçülü olarak piyasada yaptırdım 3d yazıcıda. Taş gibi de oldu.

sonuna kadar haklısın güzel insan, amerikayı yeniden keşfetmediğimize göre, yapacağımız dron bir işe yaramalı değil mi? yoksa çerden çöpten bile dron yapılabilir ama ne işe yarayacak? ne kazandıracak?
artık dronlar sadece uçabilen dört kanatlı oyuncaklar değil.

mesele anlaşıldı... bilgi veren herkese teşekkür ederim..

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,233
Son üye
JacobRice

Yeni konular

Geri