donma önleyici kablo

piratees

Üye
Katılım
20 Eki 2008
Mesajlar
78
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar donma önleyici kablolar varmış pprc boru uzerınde kullanabılırmıyım bunları?

Arkadaşlar şantiyede çalışanların tuvalet ve duş ihtiyaçlarını görmek için yer alan 5 tonluk plastık su deposundaki su , gece hava koşullarından dolayı donma yapıyor borularda sular donuyor , bu suyı 3-5 dereceye nasıl çıkartırım , tanka rezistans mı koymalıyım yada baka özel üretim cihazlar var mıdır?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
.........donma önleyici kablo değilde (kesilebilir kablo rezistans) diye geçiyor metresi 20w 30w 50w şeklinde imalatı yapılıyor donan borular üzerine sararsanız donmayacaktır......www.baykalrezistans.com ......www.enginrezistans.com/
 
Bu kablolarda zaten rezistanstır. Donma olayının gerçekleştiği bölgeye bu rezistanslardan sararsanız don olayını halletmiş olursunuz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,303
Mesajlar
916,558
Kullanıcılar
450,142
Son üye
efe_2.0s

Yeni konular

Geri
Üst